Viihtyisä kuntosali ja hyvinvointikeskus naisille

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja löydä juuri sinulle sopiva tapa rentoutua!

Neurosonic® -hoito

Suomessa kehitetty Neurosonic on helppo, turvallinen ja luonnollinen hoitomuoto. Neurosonic -hoidon miellyttävä matalataajuusvärähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa. Neurosonic -hoito vähentää jännitystä, väsymystä, lievittää kipuja ja nopeuttaa palautumista.

Neurosonic auttaa:

• Rentoutumaan

• Nukkumaan paremmin

• Palautumaan nopeammin

• Treenaamaan tehokkaammin

SLIMYONIK

SLIMYONIK -hoito rentouttaa ja tuntuu mukavalta. Hierovien housujen ylipaine  vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä poistaaa tehokkaasti kuona-aineita ja turvotusta.

SLIMYONIK -hoidot:
* Lymfahoito
Nopeuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa turvotusta.
*Slimming & Cellulite
Vähentää selluliittia ja pienentää ympärysmittoja
* Sport massage
Laukaisee lihasjännityksiä ja nopeuttaa palautumista (esim. urheilijoille loistava vaihtoehto)

X°Cryo-kylmähoito

Huippukylmällä huippukuntoon!

Hoito lievittää kroonisia kipuja ja tulehduksia, nopeuttaa toipumista vammoista, leikkauksista ja rasituksesta. Luonnollinen vaihtoehto kipulääkkeille ja kortisonipiikeille.

Cryo-kasvohoito vähentää turvotusta, ihon punoitusta ja aknea. Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa ja ennaltaehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia, kuten psoriasis ja atooppinen ihottuma.

Hyödyt:

• kroonisten kipujen ja niveltulehduksien lievitys
• auttaa useimpiin selkä-, niska- ja hartiakipuihin, sekä pehmeän kudoksen kipuihin
• nopeuttaa toipumista vammoista, leikkauksista ja rasituksesta
• luonnollinen vaihtoehto kipulääkkeille ja kortisonipiikeille
• nopeuttaa lihasten palautumista ja parantaa liikkuvuutta
• auttaa nyrjähdyksiin ja venähdyksiin

Infrapunasauna

Infrapunalämpö käsitteenä tarkoittaa aallonpituudeltaan auringon lämpösäteilyä vastaavaa syvälämpöä. Myös kehomme tuottaa vastaavaa lämpöä esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen. Infrapunasaunan positiiviset terveysvaikutukset perustuvat pääosin syvälle (noin 4–5 cm syvyyteen) kehon kudoksiin vaikuttavaan lämpösäteilyyn, joka vilkastuttaa merkittävästi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Hierovat tuolit

Tervetuloa rentoutumaan ja hiljentymään – hierovat tuolit ovat asiakkaidemme käytössä veloituksetta ja ilman ajanvarausta. Tuoliin on ihana istahtaa hetkeksi vaikkapa kiireisen päivän jälkeen, ennen ryhmäliikuntatuntia tai muuten vain rentoutumisen merkeissä. Luksusta arkeen!