Ladyt Personal Trainer

Personal Trainer Heikki Laatikainen

Heikki Laatikainen

Olen työskennellyt personal trainerina vuodesta 2009 lähtien. Pitkän työkokemukseni, laajan koulutustaustani ja pitkän urheilu-urani ansiosta osaan auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Fysioterapeuttina osaan kuntouttaa tuki- ja liikuntaelinvaivoja henkilökohtaiset tarpeesi huomioiden. Monipuolisen liikuntaosaamisen lisäksi laaja tietämys ravitsemuksesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista auttaa sinua saamaan hyviä tuloksia aikaan esimerkiksi painonpudotuksessa. Toteutetaan tavoitteesi yhdessä, turvallisesti ja tehokkaasti, positiivisen tekemisen kautta nyt ja tulevaisuudessa!

Koulutus:
Liikuntaneuvoja 2006
Fysioterapeutti 2009
Useita Personal Trainer -alan koulutuksia

Erityisosaaminen:
Tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus
Painonpudotus
Ruokavalioasiat, myös erityisruokavaliot
Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Heikki Laatikainen
040 123 4567
[email protected]

Asiakkaiden kokemuksia Heikistä

“Ensimmäinen juoksulenkki polvella, jolla ei lääkärin mukaan pystyisi enää juoksemaan. Kiitos Heikin kuntoutuksen/treenauksen, lenkkipolkuja on kulutettu jo viitisen vuotta eikä loppua näy!”

Pirkko 63v

“Olen tiputtanut painoa personal trainerin opastuksella nyt yhteensä 25 kiloa. Siitä voi olla kyllä ylpeä. Personal trainerini on ollut Heikki Laatikainen, joka on ollut suuri tuki tämän painonpudotuksen, harjoittelun ja elämäntapamuutoksen aikana. Heikki on ollut todella mukava ja sellainen, joka todellakin välittää siitä, että onnistuu. Oikeastaan olen saanut terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista paljon enemmän tietoa Heikiltä, kuin omalta lääkäriltäni.”

Maria32v

“Heikki on ollut ammattitaitoinen opas terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Hänen antamansa ohjaus, kuntoutusohjeet, sekä tuki ja tsemppaus on ollut korvaamatonta.”

Raija55v

Varaa PT-näytetunti Heikille

Näytetunnin avulla pääset kokeilemaan harjoittelua ammattivalmentajan avulla.

Fill out my online form.