LADYT ONLINE

- se on siistiä kotonakin!

Tavoitteenamme on tuoda iloa, energiaa, vauhtia ja rentoutumista juuri sinun olohuoneeseesi, ja sitä kautta kannustaa sinua liikkumaan säännöllisesti. Ladyt Online on paljon muutakin kuin jumppaa, ja haluammekin tarjota palvelun kautta kokonaisvaltaisesti tietoa liikunnasta, ravinnosta, ja Ladyjen palveluista.

TERVETULOA LADYT ONLINE PALVELUN PARIIN!

KOTIJUMPPAKIRJASTOKOTIJUMPPAKALENTERI

TERVETULOA LADYT ONLINE PALVELUN PARIIN!

Tavoitteenamme on tuoda iloa, energiaa, vauhtia ja rentoutumista juuri sinun olohuoneeseesi, ja sitä kautta kannustaa sinua liikkumaan säännöllisesti. Ladyt Online on paljon muutakin kuin jumppaa, ja haluammekin tarjota palvelun kautta kokonaisvaltaisesti tietoa liikunnasta, ravinnosta ja Ladyjen palveluista.
Tutustu Online Kalenterin aikatauluun, joka on tehty helpottamaan liikunnan rytmittämistä arkeen. Löydät  aikataulusta joka päivä useita erilaisia tunteja, klikkaa vain linkkiä ja anna palaa!
Tutustu myös Online Kirjaston kattavaan sisältöön! Kirjastosta löydät mm. helpot ja nopeat Ladyt JumppaVartit, Hyvää Huomenta -tunteja, Taukotuokioita,  Ryhmäliikuntatunneilta tuttuja tunteja (Rasvanpoltto, Kiinteytys, Ladyt 65 +, Kivaolo, Venyttely, Kahvakuula ym.), tietoiskuja, tekniikkatuokioita kuntosaliharjoittelusta ja paljon muuta!

Kattavasta Online Kirjastosta löydät seuraavat palvelut:

– helppoja, hauskoja ja monipuolisia vartteja kotioloihin suunniteltuina mm. Footbic, GymStick, HIIT, HulaHula, Hyvää Huomenta, Kahvakuula, Keppijumppa, Niska-Hartia, OlkkariBailut, Reisi-Pakara, Rentoutus, Vatsa-Selkä,  Venyttely ja Yläkropan lihaskunto käsipainoilla.

Ladyt 65 + ikäryhmälle suunnitellut kotijumpat mm. Tuolijumppa, Liikkuvuusjumppa, Lihaskuntojumppa sekä Liikettä ja lihaskuntoa lattarityyliin.

Taukotuokiot ovat 5 min pituisia helppoja tuokioita, jotka virkistävät kehoa ja mieltä. Kirjastosta löydät mm. seuraavat tuokiot: Keppijumppa, Lisää liikkuvuutta, Ryhti kuntoon, Pakarat hereille ja Ylävartalo vetreäksi.

– mitä huomioida ennen harjoitusta (ruokailu, vaatetus, mitä mukaan)

– miten tehdä lämmittely ennen saliharjoitusta, tai mitä kannattaa huomioida ennen tuntia

– miten kuntosaliharjoitus kannattaa koostaa, tai mistä tunneista kannattaa aloittaa

– mitä huomioida harjoituksen jälkeen (jäähdyttely, syöminen, juominen)

– yleinen turvallisuus ja pelisäännöt (siisteys, ja muiden huomiointi)

– miten käynnistät virtuaalitunnit

– mitä eri virtuaalitunteja löytyy

– liikepankkia ja tekniikkavinkkejä suosittuihin kuntosaliliikkeisiin mm. askelkyykky, kulmasoutu, lantionnosto, maastaveto, pystypunnerrus.

Kaikki kirjaston sisällöt ovat katsottavissa oman aikataulusi mukaan.

Kirjaston lisäksi löydät Online – palvelusta myös Ladyt Kotijumppakalenterin.
Kalenteri auttaa rytmittämään liikunnan arkeen myös kotona! Päiväkohtaisesta kalenterista löydät helposti sekä ajastetut tallenteet, että livestriim -tunnit. Klikkaa valitsemaasi tuntia, niin se lähtee pyörimään!

Pääset kirjautumaan Ladyt Online -palveluun salasanalla. Salasana vaihtuu kerran kuukaudessa, ja löydät sen uutiskirjeestämme. Uutena jäsenenä saat salasanan liittymisen yhteydessä.

© 2016 Ladyt.fi