personal trainer

Voimaa ja vireyttä arkeen – Ladyt Personal Training

Ladyt Trainer -palvelut sopivat niin aloittelijalle, kuntoilijalle kuin liikunnan konkarille. Valmentajamme ovat hyvinvoinnin ammattilaisia ja osaavat huomioida asiakkaan kuin asiakkaan hänen lähtötasostaan huolimatta.

Yhdessä Personal Trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista. Onnistumisen avaimet ovat pitkäjänteisessä, määrätietoisessa ja motivoivassa harjoittelussa, jossa on huomioitu juuri sinun tavoitteesi ja toiveesi.

Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi elämäntapojen muutos, itsensä haastaminen, pääsykokeet haaveammattiin, uuden harrastuksen aloittaminen tai itsensä motivoiminen liikkumaan. Personal Trainingista hyötyvät kaikki.

Täysin luottamuksellisen ja huolellisen alkukartoituksen avulla jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan omien tavoitteiden ja toiveiden pohjalta yksilöllinen kokonaisuus. Voit valita Personal Training –palvelun joko valmiista palvelupaketista tai pyytää Personal Traineria rakentamaan sinulle oman tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta rakennetun kokonaisuuden.

Personal Training -palvelut voi maksaa joko kertasuorituksella tai jakaa maksun kätevästi useampaan erään. Voitte sopia oman valmentajan kanssa sopivasta maksuaikataulusta.

Tilaa PT-näytetunti hintaan 25 €

Tervetuloa kokeilemaan valmennuspalveluita.

Fill out my online form.