LADYT MYYRMÄKI JA KANNELMÄKI

TIETOA MEISTÄ

Ladyt Myyrmäen ja Kannelmäen Kuntokeskukset tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita aikuisille naisille. Meiltä löytyy mm. kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunnit, Personal training -valmennus, Ladyt 65+ -ryhmä, sauna, infrapunasauna, hierovat tuolit, SLIMYONIK® -hierontahoito, NEUROSONIC -rentoutushoito sekä XCryo -kasvohoito ja XCryo -kylmähoito.

Toiminta starttasi Myyrmäessä jo 2000 -luvulla ja Kannelmäessä vuoden 2007 lopulla. Molemmat Ladyt keskukset sijaitsevat Kannelmäen ja Myyrmäen juna-asemien välittömässä läheisyydessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. 

Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti alan parhaita. Siistit ja viihtyisät puitteemme saavat jatkuvasti kiitosta. Lähtökohdat onnistuneelle kuntoilulle ja rentoutumiselle ovat siis erinomaiset.

Kuntokeskuksemme palveluvalikoimamme on erittäin laaja ja laadukas. Ohjattuja tunteja on laidasta laitaan ja mukana on myös ohjatut tunnit lämpöstudiossa (mm. Pilates ja Jooga). Tarjolla on myös infrapunasauna, hierovat tuolit, kosmetiikkaa suihkutiloissa ja pukuhuoneissa sekä aamupala aikaisille treenaajille :-).

Ladyt
Ladyt on omistautunut vain naisille ja kehittää liikuntamuotoja sekä palveluita asiakkaitaan herkällä korvalla kuulemalla. Asiakaslähtöisyys on ollut aina merkittävä tavoite.

Missio
Missiomme on naisten hyvinvointi. Haluamme parantaa naisten jokapäiväistä elämää arjessa – ja saada mahdollisimman moni nainen liikkumaan säännöllisesti. Missiomme on edistää ja ylläpitää naisten terveyttä ja parantaa heidän elämänlaatuaan säännöllisen liikunnan kautta.

Visio
Haluamme tarjota naisille laadukkaita, turvallisia, motivoivia ja hauskoja elämyksiä liikunnan parissa. Tällä palvelulla tuomme asiakkaillemme enemmän iloa ja energiaa jokapäiväiseen arkeensa.

Arvot
Lämpö, läsnäolo, palvelu, herkkyys, ilo.

Strategia
Missio ja visio sekä arvot näkyvät päivittäisessä toiminnassa palvelustandardien muodossa. Toimintaa kehitetään asiakastoiveiden ja herkän kuuntelun avulla. Yhteisöllisyyttä ja sitoutumista lisätään erilaisten tapahtumien ja teemojen avulla.

Palvelustandardit:
Kauniita asioita
Intoa ja ihmisläheisyyttä
Vapauttavaa vapaa-aikaa
Arvostavaa palvelua
Osaavaa ohjausta
Lämmintä laadukasta tunnelmaa
Onnistumisen olohuone

Tervetuloa viihtymään!

Tuija Nikkilä (yrittäjä), yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Jäsenpalveluitamme

 • Aamupala

  Aamutreenaajille tarjolla aamupalaa veloituksetta! Tarjolla on mm. puuroa, mehukeittoa, pähkinöitä ja vaihtelevasti jogurttia, rahkaa, raejuustoa, marjoja, mysliä, hedelmiä…

 • Ryhmäliikuntapalvelut

  mm. Yin Jooga, Jooga, Pilates, Kehonhuolto, Kivaolo, Venyttely, Lattari, Zumba, Muokkaus, Kahvakuula, Kiinteytys, Rasvanpoltto, Cycling, BodyStep, Sh’bam. Ladyt 65+. Lämpötunteja. CMS virtuaalitunnit (Core, Kahvakuula, Flow Jooga, Venytellen vetreäksi, Rentoutus). Les Mills virtuaalitunnit (BodyBalance, BodyCombat, BodyPump).

 • Personal Trainer

  Yksilö- ja ryhmävalmennukset.

 • Kuntosaliharjoittelu

  Laaja valikoima hyväkuntoisia Technogymin laitteita. Tarjolla on myös Technogymin Kinesis ja Easyline -laitteet.

 • Hyvinvointipalvelut

  Infrapunasauna, solarium, hierovat tuolit, NEUROSONIC -rentoutushoito, SLIMYONIK -hierontahoito.

© 2016 Ladyt.fi
Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen: