LADYT MYYRMÄKI JA KANNELMÄKI VIRTUAALITUNNIT

Siistii – liiku ohjatusti omassa rauhassa! Voit varata virtuaalisalin omaan käyttöösi ja liikkua siellä juuri haluamallasi tavalla. Salin varaaminen onnistuu ajanvarausjärjestelmämme kautta:

LADYT VIRTUAALITUNNIT

Cycling

Sisäpyöräily on helppo tapa kohottaa kuntoa! Päätät itse harjoittelusi tehon vastusta säätämällä. Hikistä ja hauskaa!

Footbic jalkateräjumppa

Footbic on kaikille sopiva ryhmäliikuntatunti, jossa keskitytään jalkaterän lihasten harjoittamiseen footbic pallojen avulla. Footbic vahvistaa jalkaterän lihaksia, lisää jalkaterän nivelten liikkuvuutta ja pehmentää lihaskalvoja ja lisää aineenvaihduntaa jalkaterissä. Footbic harjoitteet ennaltaehkäisevät ja kuntouttavat jalkaterävaivoja mm. kantakalvon tulehdus, vaivaisenluu sekä vasaravarpaisuus.

Kahvakuula

Kahvakuula -tunnilla tehdään monipuolisia koko kehoa vahvistavia ja muokkaavia liikkeitä.

Kiinteytys

Lihaskuntotunti. Kiinteytys pitää sisällään rauhallisia, mutta erittäin tehokkaita koko kehoa vahvistavia liikkeitä. Apuvälineinä käytetään mm. käsipainoja tai kuminauhoja.

Ladyt 65+

Varttuneiden ladyjen oma tunti – lisää lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, tekemistä arkeen ja uusia kavereita! Tunnilla kuntoillaan kimpassa, kukin oman jaksamisensa mukaan.

Muokkaus

Lihaskuntoa ja voimaa koko keholle yksinkertaisilla liikkeillä. Tunnilla käytetään levypainoja, levytankoja, käsipainoja ja kahvakuulia. Sopii hyvin kaikenkuntoisille.

Pilates

Pilates -tunnilla vahvistetaan keskivartalon syviä tukilihaksia rauhallisilla ja hallituilla liikkeillä. Pilates -tunnilla panostetaan erityisesti laatuun, ei määrään.

Rasvanpoltto

Tehopaketillinen sykettä nostavaa, vauhdikasta askellusta. Kuluttaa kaloreita ja kiinteyttää.

Yin Jooga

Erittäin lempeä ja pehmeä joogatunti. Rauhallista ja rentouttavaa. Lisää liikkuvuutta ja ehkäisee kipuja. Keho ja mieli kiittää.

LES MILLS VIRTUAALITUNNIT

Les Mills Virtuaali BARRE™

LES MILLS BARRE ™ on moderni versio klassisesta baletista, joka on suunniteltu muokkaamaan ja vahvistamaan ryhtilihaksia sekä parantamaan keskivartalon voimaa. Tunti sisältää liikkeitä klassisesta baletista modernin musiikin tahtiin. Tunnilla käytetään pieniä käsipainoja.

Les Mills Virtuaali BODYATTACK™

BODYATTACK™ on tehokas, kehoa kiinteyttävä ja elimistön hapenottokykyä parantava tunti. Tunnilla on intervalli -tyyppisiä jaksoja, jossa jokaista sykettä kohottavaa osuutta seuraa palautumisjakso. Liikesarjat ovat helppoja mutta tehokkaita perusliikkeitä, kuten hyppyjä, juoksua ja kyykkyjä. Vastuksena toimii kehon oma paino.

Les Mills Virtuaali BODYBALANCE

BODYBALANCE on joogaan ja pilatekseen pohjautuva tunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Säännöllinen BODYBALANCE-harjoittelu vahvistaa lihaksia ja lisää liikkuvuutta, mikä näkyy mm. ryhdin ja tasapainon paranemisena. Tunnilla ollaan paljain jaloin.

Les Mills Virtuaali BODYCOMBAT

Itsepuolustuslajeihin pohjautuva intensiivinen tehotreeni.

Les Mills Virtuaali BODYPUMP

Yksi maailman suosituimmista tunneista! Vahvistaa lihaksia, välineenä levytanko.

Les Mills Virtuaali CX WORX

Todella tehokas keskivartalon lihaskuntotunti jossa keskitetyään vahvistamaan selkää, vatsalihaksia, pakaroita ja lantion aluetta. Parantaa myös vartalon liikkuvuutta ja tasapainoa.

Les Mills Virtuaali GRIT™

LES MILLS GRIT®
Korkean intensiteetin intervallitreeni eli HIIT-harjoitus. Lyhyt, mutta erittäin tehokas treenimuoto, joka haastaa kehon ja mielen äärimmilleen.

GRIT® Strength -tunnilla haetaan voimaa ja räjähtävyyttä. Välineinä käytetään
levypainotankoa, painokiekkoja sekä oman kehon painoa.

GRIT® Athletic -tunnille on haettu vaikutteita eri urheilulajien maailmasta ja kehittää nimensä mukaisesti kehon atleettisia ominaisuuksia:
ketteryyttä, nopeutta, koordinaatiota sekä räjähtävyyttä. Kehonpaino-
liikkeiden lisäksi hyödynnetään välineinä step-lautaa ja levypainoa.

GRIT Cardio -tunti parantaa aerobista kuntoa, lisää nopeutta ja maksimoi kalorien polttamisen. Tällä tunnilla hyödynnetään kehon omaa painoa kestävyyskunnon parantamiseksi erittäin intensiivisillä harjoituksilla.

Les Mills Virtuaali RPM ™

RPM ™ on hauska sisäpyöräily tunti jossa voit polttaa jopa 500 kaloria! Hyvän musiikin rytmittämänä pääset pyöräilyretkelle ylämäki-, sprintti- ja tasamaastomatkalle. Hyppää kyytiin ja valitse itsellesi sopiva vastustaso!

Les Mills Virtuaali SH’BAM

Koukuttavan hauskalla tanssitunnilla irrotellaan täysillä! Sopii kaikille, ei edellytä ”tanssillisia” taitoja. Tunti koostuu kuumista listahiteistä ja uudelleen miksatuista vanhoista suosikeista. Trendikkäät, helpot liikkeet oppii nopeasti.

CMS VIRTUAALITUNNIT

Virtuaali Kuntojumppa

Erittäin helppo ja hauska tunti. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kokoisille naisille. Tähän tuntiin kuuluu helpot askeleet eikä lainkaan hyppelyitä. Jokainen osallistuja voi tehdä liikkeet omaan tahtiin. Tältä tunnilta on hyvä aloittaa oma liikunnallinen elämä!

Virtuaali PowerBody

Toiminnallinen ja tehokas lihaskuntotunti koko keholla. Syke pysyy korkealla ja lihakset haastetaan töihin käyttäen erilaisia painoja ja omaa kehoa.

Virtuaali Rentoutus

Tervetuloa rentouttamaan mieltä kiireisen arjen keskellä!

Virtuaali YogaFlow

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla.

© 2016 Ladyt.fi
Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen: