Kuntokeskus Ladyt Kannelmäki

Ladyt Kannelmäki kuntokeskus tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita aikuisille naisille. Meiltä löytyy mm. kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunteja, Personal training -valmennus, Ladyt 65+ -ryhmä, sauna, infrapunasauna, hierovat tuolit, SLIMYONIK® -hierontahoito ja NEUROSONIC -rentoutushoito.

Toiminta starttasi Myyrmäessä jo 2000 -luvulla ja Kannelmäessä vuoden 2007 lopulla. Molemmat Ladyt keskukset sijaitsevat Kannelmäen ja Myyrmäen juna-asemien välittömässä läheisyydessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. 

Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti alan parhaita. Siistit ja viihtyisät puitteemme saavat jatkuvasti kiitosta. Lähtökohdat onnistuneelle kuntoilulle ja rentoutumiselle ovat siis erinomaiset.

Kuntokeskuksemme palveluvalikoimamme on erittäin laaja ja laadukas. Ohjattuja tunteja on laidasta laitaan ja mukana on myös ohjatut tunnit lämpöstudiossa (mm. Pilates ja Jooga). Tarjolla on myös infrapunasauna, hierovat tuolit, kosmetiikkaa suihkutiloissa ja pukuhuoneissa sekä aamupala aikaisille treenaajille :-).

Ladyt
Ladyt on omistautunut vain naisille ja kehittää liikuntamuotoja sekä palveluita asiakkaitaan herkällä korvalla kuulemalla. Asiakaslähtöisyys on ollut aina merkittävä tavoite.

Missio
Missiomme on naisten hyvinvointi. Haluamme parantaa naisten jokapäiväistä elämää arjessa – ja saada mahdollisimman moni nainen liikkumaan säännöllisesti. Missiomme on edistää ja ylläpitää naisten terveyttä ja parantaa heidän elämänlaatuaan säännöllisen liikunnan kautta.

Visio
Haluamme tarjota naisille laadukkaita, turvallisia, motivoivia ja hauskoja elämyksiä liikunnan parissa. Tällä palvelulla tuomme asiakkaillemme enemmän iloa ja energiaa jokapäiväiseen arkeensa.

Arvot
Lämpö, läsnäolo, palvelu, herkkyys, ilo.

Strategia
Missio ja visio sekä arvot näkyvät päivittäisessä toiminnassa palvelustandardien muodossa. Toimintaa kehitetään asiakastoiveiden ja herkän kuuntelun avulla. Yhteisöllisyyttä ja sitoutumista lisätään erilaisten tapahtumien ja teemojen avulla.

Palvelustandardit:
Kauniita asioita
Intoa ja ihmisläheisyyttä
Vapauttavaa vapaa-aikaa
Arvostavaa palvelua
Osaavaa ohjausta
Lämmintä laadukasta tunnelmaa
Onnistumisen olohuone

Tervetuloa viihtymään!

Tuija Nikkilä (yrittäjä), yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Jäsenpalveluitamme

 • Aamupala

  Aamutreenaajille tarjolla aamupalaa veloituksetta!

 • Ryhmäliikuntapalvelut

  mm. Yin Jooga, Jooga, Pilates, Kehinhuolto, Kivaolo, Venyttely, Ladyt 65+, Lattari, Zumba, Kahvakuula, Muokkaus, Kiinteytys, Rasvanpoltto, Cycling, BodyStep, Sh’bam. Les Mills virtuaalitunnit (BodyBalance, BodyCombat, BodyPump).

 • Personal Trainer

  Yksilö- ja ryhmävalmennukset

 • Kuntosaliharjoittelu

  Laaja valikoima laadukkaita Technogymin laitteita. Tarjolla on myös Technogymin Kinesis ja Easyline -laitteet.

 • Hyvinvointipalvelut

  Sauna, infrapunasauna, hierovat tuolit, NEUROSONIC -rentoutushoito, SLIMYONIK -hierontahoito.

Kuntokeskuspalvelut

Personal Training

Oletko ensimmäistä kertaa kuntosalilla tai tunnet itsesi muuten epävarmaksi laitteiden käytössä ja harjoittelussa? Ammattitaitoiset ja koulutetut Personal Trainerimme auttavat sinut alkuun tai saavuttamaan halutun tavoitteen. Molemmissa kuntokeskuksissa on tarjolla myös erilaisia pienvalmenusryhmiä.

Kuntosali

Isolta kuntosalialueelta löytyy laadukkaat Technogymin laitteet. Myyrmäen kuntosalilta löytyy myös Kinesis ja Easyline -laitteet.

Ryhmäliikunta

Ladyt Kuntokeskus löydät yli 40 erilaista ryhmäliikuntatuntia. Ryhmässä kuntoileminen on todella motivoivaa, helppoa ja hauskaa – ja tuloksekasta! Tarjontaa on runsaasti, ja tuntien pituus vaihtelee 15- 75 minuutin välillä. Ryhmäliikuntatuntimme on jaettu eri värikategorioihin, näin sinun on helpompi löytää niistä parhaiten omia tarpeitasi vastaavat. Kaikkia tunteja on kuitenkin hyvä kokeilla, jotta löydät varmasti omat suosikkisi!

Aamupala

Molemmissa kuntokeskuksissa on aamutreenaajille tarjolla aamupala veloituksetta. Aamupala on tarjolla aamuisin 07.00-11.00. Mikä on parempi tapa aloittaa aamu kuin hyvä treeni ja aamupala kivassa seurassa :).

SLIMYONIK

SLIMYONIK -hierontahoidon vaihtoehdot:
* Lymfahoito
* Relaxing
* Slimming & Cellulite
* Sport Massage

Tutustumishoito 10 € (1/ asiakas)

Tervetuloa nauttimaan ja rentoutumaan!

Infrapunasauna

Infrapunalämpö käsitteenä tarkoittaa aallonpituudeltaan auringon lämpösäteilyä vastaavaa syvälämpöä. Myös kehomme tuottaa vastaavaa lämpöä esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen. Infrapunasaunan positiiviset terveysvaikutukset perustuvat pääosin syvälle (noin 4–5 cm syvyyteen) kehon kudoksiin vaikuttavaan lämpösäteilyyn, joka vilkastuttaa merkittävästi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Hierovat tuolit

Tervetuloa rentoutumaan ja hiljentymään – hierovat tuolit ovat asiakkaidemme käytössä veloituksetta ja ilman ajanvarausta. Tuoliin on ihana istahtaa hetkeksi vaikkapa kiireisen päivän jälkeen, ennen ryhmäliikuntatuntia tai muuten vain rentoutumisen merkeissä. Luksusta arkeen!

Tutustu Ladyt Kannelmäkeen!

Kokeile palveluitamme 5 päivän ajan hintaan 9,99 € (norm.. 24,99 €).

Ladyt Kuntokeskus Kannelmäki

Klaneettitie 6-8
00420 Helsinki
[email protected]

Facebookhttps://www.facebook.com/Ladyt.fi/
Instagramhttps://instagram.com/ladytkuntokeskus?igshid=uvd5ru94379r

Laskutus:
[email protected]

Jäsenyyden siirto, tauotus, päättäminen:
[email protected]

Uudet jäsenyydet:
[email protected]

Kuntosali avoinna avainkortilla:
Ma- su klo 05.00- 23.00

Asiakaspalvelu:
[email protected]

Laskutus:
[email protected]

Uudet jäsenyydet:
[email protected]

Hinnasto

 • 12 kk Päiväjäsenyys 49,99 €/kk

  Palvelut käytettävissä ma-pe klo 15.00 asti

 • 6 kk Päiväjäsenyys 59,99 €/kk

  Päiväasiakkuus, palvelut käytettävissä ma-pe klo 15.00 asti.

 • 12 kk Kuntosalijäsenyys 49,99 €/kk

  Vain kuntosalipalvelut käytettävissä.

 • 6 kk Kuntosalijäsenyys 59,99 €/kk

  Vain kuntosalipalvelut käytössä.

 • 24 kk Jäsenyys 69,99 €/kk

  Kahden vuoden jäsenyys.

 • 12 kk Jäsenyys 79,99 €/kk

  Yhden vuoden jäsenyys.

 • 6 kk Jäsenyys 89,99 €/kk

  Puolen vuoden jäsenyys.

 • 3 kk Jäsenyys 99,99 €/kk
 • 1 kk Jäsenyys 109,99 €/kk

  Yhden kuukauden jäsenyys.

 • Joustava jäsenyys 39,99 €/kk

  Oikeuttaa 4 treenikertaan kuukaudessa.

 • Lisäpalvelut

  Avainkortti 15 €
  Kehonkoostumusmittaus 20 €
  Personal Training -valmennus
  Pienryhmävalmennus
  Neurosonic -rentoutushoito
  SLIMYONIK -hierontahoito

 • 10x kortti

  10x kortti 159 €

  Kortti on henkilökohtainen ja voimassa ostopäivästä 3 kk. Lisätietoja löytyy verkkokaupassa.

 • Päiväpassi 20 €

  Päiväpassilla voi käydä kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla yhden päivän aikana (ma-to klo 16.00- 19.30 ja pe klo 14.00- 18.00). Hinta 20 €.

Kuntokeskuspalvelut

Kuntosali, Ryhmäliikunta, Virtuaalitunnit, Hierovat Tuolit, Sauna, Infrapunasauna, Aamupala, SLIMYONIK -hierontahoito, NEUROSONIC -rentoutushoito

Ryhmäliikuntapalvelut

Mm. Yin jooga, Jooga, Pilates, Footbic, Kivaolo, Kehonhuolto, Venyttely, Ladyt Barre, Muokkaus, Kahvakuula, Kiinteytys, Rasvanpoltto, Cycling, BodyStep, Sh’bam, Lattari, Zumba. CMS virtuaalitunnit (Kahvakuula, Kuntojumppa, BodyTraining, Flow Jooga, Venytellen vetreäksi, Rentoutus). Les Mills virtuaalitunnit (BodyBalance, BodyCombat, BodyPump)

Ladyt 65+