Ladyt Personal Trainer

Personal Trainer Tilda Tervamaa

Tilda Tervamaa

23-vuotias, monipuolisen liikunta- ja urheilutaustan omaava terveysliikunnan osaaja, joka uskoo kovan harjoittelun vievän tuloksiin. Huoltava ja palauttava harjoittelu antaa avaimet kovaankin harjoitteluun. Telinevoimistelijan sitkeys ja määrätietoisuus vie asiakkaita eteenpäin ja asiakkailta pitää uskaltaa vaatia, jotta asetetut tavoitteet saavutetaan. Jalkapallo on opettanut tiimityön merkitystä, yksilön kehittymisen rinnalla.

  • Työergonomian erityisosaaja
  • Huoltavan ja palauttavan harjoittelun ammattilainen
  • Suoritustekniikat ovat avain tulokseen

Koulutus:
Liikuntaneuvoja, liikunnanohjauksen perustutkinto (Lapin Urheiluopisto 2017)
Lisenssoitu Personal Trainer (Lapin Urheiluopisto 2017)

Harrastukset:
Kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, pöytätennis

Tilda Tervamaa
[email protected]

Asiakkaiden kokemuksia Tildasta

“Ensimmäinen juoksulenkki polvella, jolla ei lääkärin mukaan pystyisi enää juoksemaan. Kiitos Heikin kuntoutuksen/treenauksen, lenkkipolkuja on kulutettu jo viitisen vuotta eikä loppua näy!”

Pirkko 63v

“Heikki on ollut ammattitaitoinen opas terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Hänen antamansa ohjaus, kuntoutusohjeet, sekä tuki ja tsemppaus on ollut korvaamatonta.”

Raija55v

“Olen tiputtanut painoa personal trainerin opastuksella nyt yhteensä 25 kiloa. Siitä voi olla kyllä ylpeä. Personal trainerini on ollut Heikki Laatikainen, joka on ollut suuri tuki tämän painonpudotuksen, harjoittelun ja elämäntapamuutoksen aikana. Heikki on ollut todella mukava ja sellainen, joka todellakin välittää siitä, että onnistuu. Oikeastaan olen saanut terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista paljon enemmän tietoa Heikiltä, kuin omalta lääkäriltäni.”

Maria32v

Varaa PT-näytetunti Tildalle

Näytetunnin avulla pääset kokeilemaan harjoittelua ammattivalmentajan avulla

Fill out my online form.