Ladyt Personal Trainer

Samu Mononen

Liikunta on ollut itselleni tärkeä voimavara läpi elämän. Omaan urheilutaustaani kuuluu kuntosali ja jalkapallo, jota olen pelannut pienestä pitäen. Sieltä kumpuaa myös luontainen tapa lähteä tsemppaamaan ja auttamaan muita.

Olen Personal trainer, jota motivoi liikunta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Ryhmäliikuntatunneillani (esim. Kahvakuula, Muokkaus kuntosalilla) kannustava ja positiivinen ilmapiiri näkyy ja tuntuu.

Personal training -valmennuksessa mennään “pilke silmäkulmassa” ja tavat, joilla toimitaan ovat turvallisia ja tehokkaita. Oli sinulla pieni tai suurempi tavoite, niin tarjoan sinulle työkalut joilla saavuttaa se/ne.. Tehtävänäni on huolehtia, että harjoittelusi kehittävää ja motivoivaa.

Koulutus:
Liikuntaneuvoja
Personal Trainer

Erityisosaaminen:
Elämäntaparemontit
Painonpudotus
Toiminnallinen harjoittelu

[email protected]

Asiakkaiden kokemuksia Heikistä

“Ensimmäinen juoksulenkki polvella, jolla ei lääkärin mukaan pystyisi enää juoksemaan. Kiitos Heikin kuntoutuksen/treenauksen, lenkkipolkuja on kulutettu jo viitisen vuotta eikä loppua näy!”

Pirkko 63v

“Olen tiputtanut painoa personal trainerin opastuksella nyt yhteensä 25 kiloa. Siitä voi olla kyllä ylpeä. Personal trainerini on ollut Heikki Laatikainen, joka on ollut suuri tuki tämän painonpudotuksen, harjoittelun ja elämäntapamuutoksen aikana. Heikki on ollut todella mukava ja sellainen, joka todellakin välittää siitä, että onnistuu. Oikeastaan olen saanut terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista paljon enemmän tietoa Heikiltä, kuin omalta lääkäriltäni.”

Maria32v

“Heikki on ollut ammattitaitoinen opas terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Hänen antamansa ohjaus, kuntoutusohjeet, sekä tuki ja tsemppaus on ollut korvaamatonta.”

Raija55v