Neurosonic – ratkaisu stressiin ja unettomuuteen!

Suomessa kehitetty Neurosonic -rentoutushoito on tarkoitettu kohentamaan fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä terveyttä. Vaikuttavana tekijänä hoidossa on kehoon kohdistettu, lihaksia rentouttava ja mieltä rauhoittava tai aktivoiva matalataajuinen värähtely.

Neurosonic on kehitetty kehollisen ja psyykkisen stressin lievittämiseen ja palautumisen edistämiseen. Neurosonic -hoidon avulla unen laatu paranee ja jännittyneisyys, ahdistuneisuus ja levottomuus lievittyvät. Hoidolla voidaan lievittää miellyttävällä tavalla myös lihasjännityksiä, puutumisoireita, erilaisia kipuja, päänsärkyä ja migreeniä. Värähtely edistää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa lihaksistossa, kudoksissa ja sisäelimissä, joka edistää mm. suoliston toimintaa. Urheilijoilla ja aktiivisesti liikkuvilla hoito auttaa palautumaan suorituksesta nopeammin, unen laatu paranee ja useimmissa tapauksissa lihasten elastisuus lisääntyy.

Uni ja palautuminen -asiakasilta:
* ke 14.11. klo 18.00- 19.00 Ladyt Myyrmäki (Jönsaksentie 6)
* ke 15.11. klo 18.00- 19.00 Ladyt Kannelmäki (Klaneettitie 6-8)

Tilaisuuden pitää Neurosonic -menetelmän kehittäjä Marco Kärkkäinen. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Neurosonic -hoitoja. Tilaisuus on kaikille avoin ja veloitukseton. Tervetuloa!

Tervetuloa Uni ja lepo -asiakasiltaan mukaan! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Neurosonic -hoitoja.

Täytä omat tiedot niin, otamme sinuun yhteyttä.

Fill out my online form.