X°TONE -MUOKKAUSHOITO

UUTUUS LADYT MYYRMÄESSÄ!

X-Tone™ -muokkaushoidolla kiinteämpi ja vahvempi keho!

X-Tone™ -tietoisku: https://bit.ly/3FGaNY2

Ajanvaraus ja hoitosuunnitelma toteutetaan yhdessä Ladyt Personal trainerin kanssa. Paras lopputulos saadaan kun X-Tone™ –hoitoon yhdistetään terveellinen ja monipuolinen ruokavalio sekä oikeanlainen harjoitusohjelma. Lisätietoja: [email protected]

 • Keskiarvo viiden hoitokerran jälkeen:
 • 19% rasvan väheneminen
 • 4 cm:n pienentyminen vyötärön ympärysmitassa
 • 16% lihasmassan kasvu
 • 11% vatsalihasten erkanemisen väheneminen synnyttäneillä naisilla
 • Rasva- aineenvaihdunnan lisääntyminen viisinkertaiseksi (apoptoottinen indeksi nousi hoidon jälkeen 19%: sta 92%: iin)
 • 80% potilaista todettiin selvästi näkyvä pakaralihasten kiinteytys ja profiilin kohoaminen

Mikä on X-Tone™
X-Tone on lihasten kehitystä ja rasvanpolttoa edistävä hoito, jonka avulla kehon muotoilu ja kiinteytys on mahdollista ilman kirurgisia toimenpiteitä. Hoito perustuu innovatiiviseen MMS-teknologiaan (Magnetic Muscle Stimulation), jolla lihaksia aktivoidaan elektromagneettisilla pulsseilla. Pulssi saa lihaksen tekemään voimakkaita, tiheästi toistuvia supistusliikkeitä ja polttaa samalla sitä ympäröivää rasvasolukkoa. Vaikutus yltää lihaskudoksen syvimpiin kerroksiin, aktivoiden luonnollista uusien lihassäikeiden ja proteiiniketjujen tuotantoa.

X-Tone -hoidolla ei-toivottujen rasvakertymien poistaminen on tehokkaampaa kuin esimerkiksi perinteisellä rasvaimulla, sillä tulokset ovat kokonaisvaltaisempia ja kestävät pidempään. Ainutlaatuinen menetelmä kasvattaa lihasmassaa nopeasti, kiinteyttää sekä kohottaa kehon muotoja. Yksi hoitokerta vastaa noin kymmentä intensiivistä kuntosalitreeniä.

 • Soveltuu urheilijoille, kuntosaliharrastajille sekä kaikille nopeaa ja turvallista kehonmuokkausta hakeville
 • Soveltuu erinomaisesti myös leikkauksen jälkeiseen lihasten ja nivelten kuntoutukseen
 • Hoito kohdennetaan halutulle ongelma-alueelle, kuten vatsan seutu, pakarat tai reidet
 • Lihasten kiinteytymisen ja rasvakerroksen ohenemisen myötä myös selluliitti tasoittuu
 • Välitön vaikutus ja näkyvät tulokset jo 2 viikossa

X-Tone
X-Tone™ on uusi MMS (Magnetic Muscle Stimulation) laite kehon muokkaamiseen  joka vähentää rasvaa ja kehittää lihaksia samanaikaisesti.

X-Tone™ supistaa lihaksia yli sen, mikä on mahdollista normaalin harjoittelun kautta, mikä antaa paremman lihasvasteen ja kiihdyttää myös rasvasolujen rikkoutumista.

Prosessi toimii ohjaamalla voimakkaasti fokusoitua sähkömagneettista energiaa hoidettavalle alueelle, pakottamalla lihakset supistumaan 100%:sti niiden kapasiteetista ja pitämällä supistusta yllä jopa kuusi sekuntia kerrallaan. Erilaiset valmiiksi ohjelmoidut hoito-ohjelmat mahdollistavat helpon, tehokkaan ja monipuolisen harjoittelun.

Normaalikuntoinen henkilö, riippumatta siitä kuinka vahva hän on, voi supistaa tahdonvaraisesti lihaksensa noin 30-35 %:a niiden maksimikapasiteetista ja vain sekunnin murto-osan ajan kerrallaan. Vasteena näihin lihassupistuksiin, lihas rekonstruoi itsensä hajottamalla soluja, jotka lepovaiheessa jakautuvat ja kasvattavat sekä vahvistavat lihasta.

Kuntoutus & aktivointi & vahvistus Hoito on alunperin kehitetty vammoista toipumiseen ja lihasten nopeutettuun kuntoutukseen ja vahvistamiseen erilaisten onnettomuuksien ja leikkausten jälkeen. X-Tone mahdollistaa lihasten tehokkaan harjoittamisen myös silloin, kun normaalille liikunnalle on esteitä, kuten esimerkiksi nivelvammat ja leikkaushaavat jne. X-Tone toimii hyvin myös hermoratojen ja heikentyneen verenkierron elvyttämisessä.

Onko X-Tone laite tehokas myös lihasten palauttamiseen?
X-Tone™ ei vaadi palautumisaikaa hoitojen jälkeen. Jotkut asiakkaat kokevat lievää lihasten arkuutta hoitoa seuraavana päivänä, mutta eivät mitään niin voimakasta kuin mitä tunnet perinteisestä treenistä, koska MMS hoito ei hapota lihaksia samalla tavoin kuin perinteinen fyysinen rasitus. Kovan harjoituksen tai muun rasituksen jälkeen kipeytyneitä ja jumittavia lihaksia voidaan palauttaa tehokkaasti X-Tone hoidolla. Tätä tarkoitusta varten on X-Tone™ laitteeseen ohjelmoitu valmiita ohjelmia lihasten palauttamiseen.

Onko hoidossa riskejä?
Varsinaisia kontraindikaatioita ei ole, mutta metalliesineitä kuten lävistyksiä tai muita koruja ei saa hoitoalueella olla, eikä hoidettavalla alueella saa olla avohaavoja tai alle kuusi kuukautta vanhoja leikkausarpia. Raskaana oleville naisille ei MMS hoitoja suositella.

Laitteella voidaan hoitaa seuraavia alueita:
* Vatsa
* Alaselkä
* Pakarat
* Reidet ja pohkeet
* Kädet
* Lantiopohjan lihakset

Hoidon kesto
Yksittäisen hoidon kesto on 30 min/ hoidettava alue.

Hoidon aikana hoitoalueelle kohdistuvat impulssit saavat aikaan voimakkaita lihassupistuksia, jotka vahvistavat lihasta ja kasvattavat sen pinta-alaa. Samanaikaisesti laite hajottaa tehokkaasti rasvasoluja, jolloin niissä olevat lipidit vapautuvat ja poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan avulla. Rasvasolut eivät uusiudu, jonka takia hoidolla on pysyvä vaikutus!

Haluan varata ajan hoitoon!

Lähetä meille viesti niin olemme sinuun yhteydessä!

Fill out my online form.