aktiiviliikkujan venyttelytekniikat

Muista venytellä – ja venyttele oikein!

”Aktiiviliikkujan venyttelytekniikat” on oikea venyttelyn, liikkuvuusharjoittelun ja palautumista edistävien lihashuoltotoimenpiteiden pikkujättiläinen! Kirjan sydämenä on ammattilaisten laatima laaja venyttelytekniikoiden liikepankki – staattisia ja dynaamisia, aktiivisia ja passiivisia, omatoimisia ja pareittain toteutettavia sekä toiminnallisia venytysliikkeitä. Hyvä investointi aktiivisesti liikkuvalle leidille!

Kirjan ovat laatineet Riku Aalto, Ari-Pekka Lindberg ja Lasse Seppänen. Aalto on Personal Trainingin uranuurtajia Suomessa ja pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on täydentänyt osaamistaan lukuisilla muilla tutkinnoilla ja on kirjoittanut yli 20 liikunta- ja hyvinvointiaiheista kirjaa ja satoja asiantuntija-artikkeleita. Ari-Pekka Lindberg on työskennellyt useita vuosikymmeniä liikunnan ja kuntoutuksen maailmassa ja kerryttänyt häikäisevän tietämyksen toiminnallisesta anatomiasta ja sen soveltamisesta arjesta huippu-urheiluun asti. Mies onkin saanut kollegoidensa puheissa lisänimen ”Guru”. Lasse Seppänen kuntosaliohjaajien ja Personal Trainereiden kouluttaja, jolla riittää tutkintoja sekä kokemusta niin, että fysiikkaharjoittelun kokonaiskuva on varmasti hallussa.

Suositushinta on 29 euroa, PT-asiakkaat saavat kirjoista 5 € alennuksen.

Kirja on venyttelyn, liikkuvuusharjoittelun ja palautumista edistävien lihashuoltotoimien pikkujättiläinen! Kirjan sydämenä on ammattilaisten laatima laaja liikepankki erilaisia staattisia ja dynaamisia, aktiivisia ja passiivisia, omatoimisia ja pareittain toteutettavia sekä toiminnallisia venytysliikkeitä.

Kirjan tekijöinä Riku Aalto, Ari-Pekka Lindberg ja Lasse Seppänen.