ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY

Vuotta 2023 koskeva asiakastyytyväisyystutkimuksemme on valmistunut. Sen mukaan yli 99 % asiakkaistamme on tyytyväisiä saamaansa palveluun ja suosittelisi meitä.
Asiakastyytyväisyys on kehittynyt joka vuosi viimeisen neljän vuoden aikana ja on nyt huipputasolla suhteessa toimialan keskiarvoon. Toimialan kansainvälinen NPS keskiarvo on 46, meillä se oli viime vuonna 75, tänä vuonna 77! ”Yli 50 NPS-pistettä on jo erinomainen, ja yli 70 maailmanluokkaa.”
Saimme runsaasti kiitosta monipuolisesta palvelusta, asiakkaiden huomioimisesta ja kuuntelemisesta sekä ä asiakkaille järjestetyistä tapahtumista.
Kiitosta saimme myös siitä, että asiakkainamme on vain naisia, ryhmäliikunnasta, keskusten hyvästä sijainnista, aukioloajoista, hyvästä fiiliksestä, rauhallisuudesta, väljyydestä  – ja ennen kaikkea siisteydestä! Tätä asiakkaamme arvostavat, ja tästä saamme vuosi toisensa jälkeen huippulukemat! Yhtä lailla saamamme palaute kannustaa meitä parantamaan palveluamme jatkuvasti.
Erityismaininnan sai henkilökuntamme. Heille tulvi valtavasti ruusuja ammattitaidostaan, ystävällisyydestä, iloisuudesta ja hyvästä palveluasenteesta. Olemme ylpeitä upeasta tiimistämme.
Saimme erittäin hyvää palautetta myös kuntosalille hankituista uusista laitteista ja välineistä; mm. jalkaprässi, hack-kyykky, Booty builder -lantion ojennus,  tangot, käsipainot. Lisäksi Kannelmäki sai kiitosta uudesta venyttelytilasta.
Koette jäsenyyden meillä myönteisenä ja kannustavana. Sen myötä liikkuminen ja oma jaksaminen ovat lisääntyneet ja haluttuja tuloksia on saavutettu. Monien mielestä jäsenyys ja liikkuminen ovat myös mukava tapa tavata ystäviä ja rentoutua.
Lisäksi vastaajat toivoivat, että itse kukin kävijä muistaisi ”salietiketin.” Toisten harjoittelurauhan kunnioittaminen, siisteyden… Puhelin äänettömälle, eikä laitteissa puhumista. Välineiden puhdistaminen ja niiden palauttaminen niille kuuluviin paikkoihin. Sellaista käytännönläheistä toisten huomioon ottamista, jota jokainen varmasti arvostaa omalla kohdallaan!
Muutama palaute koski Myyrmäen toisen pukuhuoneen WC -tiloja. Ne ovat poissa käytöstä meistä johtumattomista syistä kiinteistössä tapahtuvien korjaus- ja muutostöiden vuoksi.
Kiitämme kaikkia tutkimukseen osallistuneita. Kaikki saamamme palaute on aidosti meille tärkeää ja se on mahdollistanut meille palvelujen ja toimitamme jatkuvan kehittämisen. Annathan meille palautetta siis jatkossakin!

Mukavia treenihetkiä ja upeaa kevättä kaikille!
Tuija & Kari Nikkilä