LADYT

KÄSIKIRJA

ARVOISA UUSI JÄSENEMME!

Ladyt -jäsenenä käytössäsi ovat siistit ja viihtyisät tilamme, jotka takaavat sinulle miellyttävän harjoittelukokemuksen.
Tämä infovihko sisältää tietoa Ladyt –jäsenyydestä ja keskustemme käytöstä. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan naisten omaan kuntokeitaaseen!

Historia

Ladyt – pian jo 22 vuotta vain naisille! Ladyt yrittäjinä toimivat Tuija ja Kari Nikkilä. Tuija on liikuttanut naisia Myyrmäessä lähes 30 vuoden ajan. Myyrmäen toimipiste aloitti Tuijan toimintansa vuonna 2000, ja Kannelmäen toimipiste avasi ovensa lokakuussa 2007. Molemmat keskukset ovat laajentuneet, kehittyneet ja saaneet uutta ilmettä vuosien varrella useaan otteeseen.

Ladyt

Ladyt on omistautunut vain naisille ja kehittää liikuntamuotoja sekä palveluita asiakkaitaan herkällä korvalla kuulemalla. Ladyt ymmärtää täysin naisten tarpeita. Kun saa vähän omaa aikaa, jaksaa paremmin. Asiakaslähtöisyys on ollut aina merkittävä tavoite.

”Ladyt – siistimpää kuin kotona.”

Missio

Missiomme on naisten hyvinvointi. Haluamme parantaa naisten jokapäiväistä elämää arjessa – ja saada mahdollisimman moni nainen liikkumaan säännöllisesti. Missiomme on edistää ja ylläpitää naisten terveyttä ja parantaa heidän elämänlaatuaan säännöllisen liikunnan avulla.

Visio

Haluamme tarjota asiakkaille ja jäsenille laadukkaita, turvallisia, motivoivia ja hauskoja elämyksiä liikunnan parissa. Tällä palvelulla tuomme asiakkaillemme enemmän iloa ja energiaa heidän jokapäiväiseen arkeensa.

Arvot

Lämpö, läsnäolo, palvelu, herkkyys, välittäminen ja ilo.

Ilo palvella! -laatumerkki

Ladyt keskuksille on myönnetty Ilo palvella! –laatumerkki, joka kertoo ihmisläheisestä ja lämminhenkisestä palveluosaamisesta. Meillä on ilo palvella sinua!

Hyvän palvelun tuntomerkit:

K auniita asioita
I ntoa ja ihmisläheisyyttä
V apauttavaa vapaa-aikaa
A rvostavaa palvelua
O saavaa ohjausta
L ämmintä, laadukasta tunnelmaa
O nnistumisten olohuone

Ladyt – siistimpää kuin kotona.

Ladyt keskusten valttina ja ylpeytenä ovat siistit ja viihtyisät liikunta- ja rentoutumistilat. Tämän voimme saavuttaa yhdessä. Laitathan roskasi roskakoriin ja siistit yhteisen tilan tai laitteen käyttösi jälkeen. Huomioithan myös käsienpesun ja desifioinnin ennen ja jälkeen harjoituksen, sekä välineiden puhdistuksen. Kun lopetat harjoituksen kuntosalilaitteessa, nostathan käyttämäsi painot laitteesta pois. Me lupaamme tehdä osaltamme parhaamme, jotta sinulla olisi siisti ja viihtyisä kuntokeskus käytössäsi!

Tärkeää tietoa

E-laskun aktivointi

Jäsenmaksut suoritetaan kätevästi e-laskulla, jonka pääset aktivoimaan verkkopankissasi. Klikkaa kohta e-laskut auki, ja valitse laskuttajaksi Kuntokeskus Kivaolo Oy. Syötä tämän jälkeen asiakasnumerosi jonka olet saanut liittymisen yhteydessä, ja tallenna. Ensimmäinen e-lasku sinulle tulee eräpäivällä 15. tai 30. joka koskee seuraavan kuun maksua. Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä: [email protected]

Ladyt jäsenyydet

 • Päiväjäsenyys, sisältäen kuntosalin ja ryhmäliikunnan sekä virtuaalitunnit Kannelmäessä ja Myyrmäessä ma-pe klo 5-15.
 • Kuntosalijäsenyys sisältäen kuntosalin ja virtuaalitunnit Kannelmäessä ja Myyrmäessä ma-su klo 5-23
 • Yhdistelmäjäsenyys, sisältäen kuntosalin, ryhmäliikunnan sekä virtuaalitunnit (voimassa ma-su klo 5-23)
 • Voit myös vaihtaa jäsenyyttäsi elämäntilanteeseesi sopivaksi kesken kaudenkin. Ota yhteyttä, [email protected].

Tuo ystäväsi tutustumaan

Vinkkaa ystävällesi meistä, ja kutsu hänet tutustumaan veloituksetta

10 päivää. Ystäväsi voi varata maksuttoman tutustumisen sivuiltamme, www.ladyt.fi/tutustu.

Aukioloajat ja rekisteröinti

Saapuessasi keskukseen, tulee sinun rekisteröityä henkilökohtaisella jäsenkortillasi vastaanoton varausjärjestelmään. Avainkorttisi mahdollistaa kuntoilun päivittäin klo 5.00–23.00 (kuntosali- ja täysjäsenyys). Tiloistamme tulee poistua klo 24.00 mennessä. Muista sulkea ovet huolellisesti perässäsi. Huomioi myös, että jäsenkortti on tarkoitettu vain sinun omaan käyttöösi, eikä ulkopuolisia henkilöitä saa päästää tiloihimme.

Mikäli kadotat korttisi, ilmoita siitä välittömästi henkilökunnalle.

Uusi kortti ja sen aktivointi maksaa 15 €.

Säilytä jäsenkorttiasi etäällä matkapuhelimestasi. Läheinen kontakti matkapuhelimen kanssa aiheuttaa jäsenkortin nollaantumisen. Tällöin kortti on vaihdettava uuteen.

Liikunta- ja kulttuurisetelit ymv.

Ladyt liikuntapalveluja voi maksaa mm. Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Luottokunnan virikeseteleillä ja Sporttipassilla. Setelit tulee tuoda vähintään 3 viikkoa ennen seuraavaa e-laskua.

Liikuntaseteleillä (Smartum, Tyky, Edenred) maksaminen onnistuu myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Setelit voi toimittaa vastaanotossa olevaan postilaatikkoon. Postilaatikon luona on kirjekuoria sekä tilityslomakkeita.

Maksaminen onnistuu myös mobiilisovelluksien avulla (Smartum, Edenred, Eazybreak, E-Passi). Suoritettuasi maksun ilmoita siitä sähköpostitse: [email protected]

Jäsenyyden tauotus ja vuokrapörssi

Jäsenyyden tauottaminen on mahdollista seuraavista syistä: sairaus, lomautus, työttömyys, raskaus ja vapaaehtoinen asepalvelus. Tauottamisessa on aina 1 kk omavastuuaika.

Tauotuksen vaihtoehtona on myös suosittu vuokrapörssi

Sinun on mahdollista vuokrata oma jäsenyytesi toiselle henkilölle, mikäli olet syystä tai toisesta itse estynyt hyödyntämään palveluitamme. Jäsenyyden vuokraus ei aiheuta sinulle lisäkuluja. Kuntoilumaksut veloitetaan sinulta vuokra-aikana normaalisti – sinä perit vuokralaiselta sopimanne hinnan vuokra-ajalta. Minimivuokrausaika on kaksi viikkoa. Voit vuokrata jäsenyytesi omalle tuttavallesi tai etsiä vuokralaista vuokrapörssin avuin (www.ladyt.fi/vuokraporssi/). Lähetä ilmoituksesi meille, [email protected], niin laitamme ilmoituksesi esille. Laita ilmoitukseen jäsenyyden vuokraussumma sekä yhteystietosi.

Verkkokauppa

Ladyt verkkokaupasta ostat nopeasti ja helposti mm. erilaisia kursseja, hyvän olon hoitoja tai vaikkapa lahjakortteja. Verkkokaupasta saat aina ajankohtaisimman ja parhaimman tarjouksen www.ladyt.fi/kauppa

Mikäli haluat maksaa tuotteen liikutaedulla, otathan yhteyttä [email protected]

Ladyt.fi

Ladyt keskusten internetsivut löydät osoitteesta www.ladyt.fi. Sivuilta löytyvät mm. ajankohtaisimmat uutiset ja tapahtumat sekä viikoittainen ryhmäliikunta-aikataulumme.

Facebook

Ladyt Kannelmäen ja Myyrmäen Facebook –sivut löytyvät osoitteesta www.facebook.com/Ladyt.fi.

Tykkää meistä ja kuulet ensimmäisenä ajankohtaisista tapahtumistamme ja voit osallistua myös kilpailuihin!

 • LADYT – SULJETTU RYHMÄ on Ladyt kuntokesten asiakkaiden oma Facebook ryhmä. Lähetä liittymispyyntö ryhmään niin hyväksymme sinut mukaan. Ryhmän löydät Facebookista hakusanalla “LADYT – SULJETTU RYHMÄ” https://www.facebook.com/groups/ladytkuntokeskus
 • LADYT 65+ ryhmä Ladyt kuntokesten asiakkaiden oma Facebook ryhmä. Lähetä liittymispyyntö ryhmään niin hyväksymme sinut mukaan. Ryhmän löydät facebookista hakusanalla “LADYT 65+ ryhmä” Linkki: https://www.facebook.com/groups/ladyt65plus/
 • Personal trainereiden omat Facebook -sivut löytyvät nimellä Ladyt Trainer Heikki Laatikainen, Ladyt Trainer Markku Möykky ja Ladyt Trainer Samu Mononen. Tervetuloa kaveriksi!

INSTAGRAM

Ladyt Kannelmäen ja Myyrmäen Instagram -tili on @ladytkuntokeskus. Seuraa meitä ja pysy ajan hermoilla! Jaa treenikokemuksesi ja tägää meidät julkaisuusi: @ladytkuntokeskus #siistimpääkuinkotona

Ladyt Online -palveluun kirjautuminen

Kirjaudu sisään Ladyt Online -palveluun, www.ladyt.fi/online. Salasana palveluun vaihtuu kerran kuukaudessa, ja se lähetetään uutiskirjeen yhteydessä. Uutena jäsenenä saat salasanan liittymisen yhteydessä.

Virtuaalisalin varaus

Varaa virtuaalisali kätevästi käyttöösi, www.ladyt.fi/varaa. Virtuaalituntien esittelyt ja ohjeet käynnistykseen löydät myös Ladyt Online -palvelusta kohdasta www.ladyt.fi/online.

Neurosonic- ja SLIMYONIK -hoitojen ajanvaraus

Varaa oma hoitoaikasi kotisivuiltamme, www.ladyt.fi/varaa.

Tututumishoidon hinta on 10 €. Sarjakortin voi lunastaa näppärästi verkkokaupastamme. Korttia voi käyttää kaikkiin neljään eri hoitovaihtoehtoon: Neurosonic, SLIMYONIK, XCryo -kasvohoito, XCryo -kylmähoito.

Ensiapu, defibrillaattorit

Välitämme teistä ja teidän turvallisuuden vuoksi olemme hankkineet molempiin Ladyt keskuksiin deffat eli defibrillaattorit. Deffat, kylmäpakkaukset ja laastaria löytyy vastaanoton luota. Turvallisia kuntoiluhetkiä Ladyt keskuksissa!

CMS -travelpass

Ladyt jäsenenä sinulla on mahdollisuus hyödyntää CMS-ketjun Travelpass -korttia. CMS Travelpass -kortilla voit kuntoilla useissa CMS -keskuksissa niin Suomessa (pääkaupunkiseudun ulkopuolella) kuin muuallakin maailmassa. Travelpass on lunastettavissasi asiakaspalvelustamme vastaanoton aukioloaikoina. Etu koskee 6-24 kk jäsenyyksiä. Suomen CMS -salit: https://www.cmsclub.fi/

Kysymykset ja lisätietoa

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan meihin yhteydessä [email protected].

Starttivinkit

Kuntoilu on helppoa ja hauskaa, kun on selvät sävelet! Kokosimme yhteen tärkeät vinkit, joiden avulla pääset mukavasti alkuun.

 • Merkkaa ylös kalenteriin kuntoilukertasi etukäteen – näin se tulee tehtyä!
 • Kokoa vaatteet ja muut varusteet valmiiksi jo edellisenä iltana – se helpottaa lähtöä! Mukaan tarvitset rennot ja mukavat vaatteet, juomapullon ja pienen hikipyyhkeen.
 • Älä jännitä turhaan, kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit ovat sinua varten eikä toisin päin! Aloita harjoittelu rauhallisesti, ja pienin askelin, 20-30 min kesto on täysin riittävä.
 • Panosta kuntosaliohjelmaan tai kokeile näytetuntia Personal Trainerin kanssa! Harjoittelu lähtee heti oikeille urille, ja saat varmasti toivomiasi tuloksia.
 • Tutustu myös Ladyt online -palvelun starttivinkkeihin, https://ladyt.fi/online/

Jäsenedut

 • Kuntosali (päivittäin klo 5.00-23.00)
 • Ohjattu ryhmäliikunta
 • LADYT 65+ -tunnit
 • Online- ja livestriim -tunnit
 • Virtuaalitunnit
 • Kinesis –toiminnallinen harjoittelu
 • Lämpö Studion lämpötunnit
 • Vibratrim –tärinäharjoittelu
 • Q2 –selänhoitotuoli
 • Sauna
 • Infrapunasauna
 • Hierovat tuolit
 • Kosmetiikka pukuhuoneissa ja suihkutiloissa
 • Aamupala
 • Kahvi,tee, kaakao ja muut lämpimät juomat
 • Kannelmäen ja Myyrmäen palveluiden yhteiskäyttöoikeus
 • Jäsentapahtumat

Lisäpalvelut

 • Personal Training –valmennus
 • Pienryhmävalmennus
 • Kurssit
 • Kuntosaliohjelma
 • Laiteopastus
 • Kehonkoostumusmittaus
 • Ravintoneuvonta
 • Kinesioteippaus
 • SLIMYONIK® Bodystyler -hoito
 • Neurosonic -hoito
 • XCRYO -kasvohoito
 • XCryo -kylmähoito

Palvelut

Ryhmäliikunta

Kuntokeskuksemme ryhmäliikuntavalikoimamme on erittäin monipuolinen. Ohjattuja tunteja on laidasta laitaan ja mukana on myös ohjattuja tunteja lämpöstudiossa, esim. Pilates, Jooga, Kiinteytys.

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse varata paikkaa etukäteen, tunnit täytetään saapumisjärjestyksessä. Tunneille rekisteröityminen tapahtuu vastaanoton varausjärjestelmään.

Ryhmäliikuntatunneille tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäjalkineet, juomapullon, hikipyyhkeen ja avoimen mielen! Kokeile ja kysele – tervetuloa mukaan!

Tunnit on jaettu eri kategorioihin, jotta sinun on helpompi löytää tunnit, jotka vastaavat parhaiten omia tarpeitasi.

Vihreät keho ja mieli -tunnit:

Footbic -jalkateräjumppa, Jooga, Kehonhuolto, Kivaolo, Pilates, Venyttely, Yin jooga

Punaiset helppoa ja tehokasta -tunnit:

Core, Kahvakuula, Kiinteytys, Kiinteytys Startti, LADYT 65+, LADYT BARRE, Muokkaus

Keltaiset liikettä ja sykettä -tunnit:

BODYSTEP® (Mm), Energia, LatinoMix, Rasvanpoltto, Zumba®

Sisäpyöräily:

Cycling, Cycling Startti

LADYT 65+

Ladyt 65+ -tunnit ovat supertärkeä osa Ladyjen tarjontaa. Ladyt 65+ -tunneilla kuntoillaan kimpassa, kukin oman jaksamisensa mukaan, aina pilke silmäkulmassa. Näillä tunneilla on rento ja iloinen meininki!

Aloittelijoille suosittelemme seuraavia tunteja:

Cycling Startti, Footbic, Kehonhuolto, Kiinteytys Startti, Kivaolo, Ladyt Barre, Pilates, Venyttely, Yin Jooga.

Tuntien kestot vaihtelevat 30- 75 min välillä, ja kesto on merkitty aina kyseisen tunnin perään. Ryhmäliikunta-aukataulun löydät kotisivuiltamme, www.ladyt.fi.

Ladyt Online – se on siistiä kotonakin!

Ladyt Online -palvelu tekee kotiharjoittelusta helppoa!

Pääset kirjautumaan Ladyt Online -palveluun kotisivuiltamme, ladyt.fi/online. Salasana vaihtuu kerran kuukaudessa, ja löydät sen uutiskirjeestämme. Uutena jäsenenä saat salasanan liittymisen yhteydessä.

Kattavasta Ladyt Kirjastosta löydät seuraavat palvelut:

 • Ladyt JumppaVartit – helppoja, hauskoja ja monipuolisia vartteja kotioloihin suunniteltuina mm. Footbic, GymStick, HIIT, HulaHula, Hyvää Huomenta, Kahvakuula, Keppijumppa, Niska-Hartia, OlkkariBailut, Reisi-Pakara, Rentoutus, Vatsa-Selkä, Venyttely ja Yläkropan lihaskunto käsipainoilla.
 • Ladyt Klassikot ovat 30- 45 min pituisia tunteja, jotka ovat tuttuja myös Ladyt keskuksista. Nämäkin tunnit on suunniteltu pieneen tilaan tehtäväksi, eli sopivat loistavasti kotiin, mökille tai toimistolle. Ladyt Klassikoita ovat mm. Core, Kahvakuula Kiinteytys, Kivaolo, Rasvanpoltto ja Pilates.
 • Ladyt 65 + ikäryhmälle suunnitellut kotijumpat mm. Tuolijumppa, Liikkuvuusjumppa, Lihaskuntojumppa sekä Liikettä ja lihaskuntoa lattarityyliin.
 • Taukotuokiot ovat 5 min pituisia helppoja tuokioita, jotka virkistävät kehoa ja mieltä. Kirjastosta löydät mm. seuraavat tuokiot: Keppijumppa, Lisää liikkuvuutta, Ryhti kuntoon, Pakarat hereille ja Ylävartalo vetreäksi.
 • Starttivinkit kuntosalille ja ryhmäliikuntaan
  – mitä huomioida ennen harjoitusta (ruokailu, vaatetus, mitä mukaan)
  – miten tehdä lämmittely ennen saliharjoitusta, tai mitä kannattaa huomioida ennen tuntia
  – miten kuntosaliharjoitus kannattaa koostaa, tai mistä tunneista kannattaa aloittaa
  – mitä huomioida harjoituksen jälkeen (jäähdyttely, syöminen, juominen)
  – yleinen turvallisuus ja pelisäännöt (siisteys, ja muiden huomiointi)
 • Virtuaalituntien esittely:
  miten käynnistät virtuaalitunnit / mitä eri virtuaalitunteja löytyy
 • Personal Trainereiden Tekniikkatuokiot kuntosalille
  liikepankkia ja tekniikkavinkkejä suosittuihin kuntosaliliikkeisiin mm. askelkyykky, kulmasoutu, lantionnosto, maastaveto, pystypunnerrus.

Kaikki kirjaston sisällöt ovat katsottavissa oman aikataulusi mukaan.

 • Kirjaston lisäksi löydät Online – palvelusta myös Ladyt Kotijumppakalenterin.
  Kalenteri auttaa rytmittämään liikunnan arkeen myös kotona! Päiväkohtaisesta kalenterista löydät helposti sekä ajastetut tallenteet, että livestriim -tunnit. Klikkaa valitsemaasi tuntia, niin se lähtee pyörimään!

Virtuaalitunnit:

 • Käytössäsi ovat englanninkieliset Les Mills virtuaalitunnit:
 • BARRE™, BODYATTACK™, BODYBALANCE™ , BODYCOMBAT™, BODYPUMP™, CORE™,GRIT™ ja SH´BAM™
 • Suomenkieliset Ladyt -virtuaalitunnit;
 • Footbic, HIIT, Kahvakuula, Kehonhuolto, Kiinteytys, Kivaolo, Ladyt 65+, Pilates, Rasvanpoltto, Tuolijumppa ja Yin Jooga
 • CMS virtuaalitunnit:
 • CoreABS, Kahvakuula, Kuntojumppa Rentoutus, PowerBody, Venyttele vetreäksi ja Yoga Flow.

Virtuaalisaliin tulee tehdä ennakko varaus Lady ajanvarausjärjestelmästä. Tuntiesittelyt ja ohjeet käynnistykseen löydät Ladyt Online -palvelusta, www.ladyt.fi/online. Lisätietoja [email protected].

Kuntosali

Kuntosalimme ovat avoinna päivittäin avainkortilla klo 5.00- 23.00. Kuntosaliharjoittelu kannattaa aloittaa Personal Trainerin opastuksella. Henkilökohtainen kuntosaliohjelma ja ammattilaisen neuvot tuottavat parhaat tulokset. Kuntosaliohjelma kannattaa päivittää 2-3 kuukauden välein ammattilaisen opastuksella. Se pitää yllä motivaatiota ja harjoittelun mielekkyyttä. Hyvän hygieniatason säilyttämiseksi kuntosalilla tulee käyttää hikipyyhettä. Laitteet tulee putsata käytön jälkeen ja painot palauttaa omalle paikalleen. Paperia ja pesuainetta löydät salin seinältä.

Ohjeita ja vinkkejä kuntosaliharjoitteluun löydät myös Ladyt Online -palvelusta, www.ladyt.fi/online.

Personal trainer

Personal training on henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta, jonka tavoitteena on saada aikaan pysyviä muutoksia elämäntapoihin. Personal trainer kannustaa, motivoi ja auttaa sinua löytämään turvallisen ja mielekkään tavan liikkua. Aa ja oo onkin, että nauttii siitä, mitä tekee.

Tutustu Personal training -valmennukseen helposti näytetunnin avulla (hinta 19 €). Varaa aikasi suoraan valmentajilta:

Heikki Laatikainen / [email protected]

Markku Möykky / [email protected]

Samu Mononen / [email protected]

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on ohjattua, max. 10 henkilön ryhmissä tapahtuvaa harjoittelua. Valmennukset kestävät 4- 8 viikkoa, ja niihin sisältyy sekä ryhmätapaamisia, että itsenäistä harjoittelua. Pienryhmävalmennus tarjonnastamme löytyvät mm. Cross training ja Kroppa kuntoon -valmennukset.

Pukuhuoneet sekä suihku- ja saunatila

Pukuhuoneissa on lukolliset pukukaapit. Kaapit tulee tyhjentää käytön jälkeen ja avain jättää oveen.

Pukuhuoneissa on käytettävissä mm. kasvovettä, kosteusvoidetta, muotovaahtoa ja hiuslakkaa. Suihkutiloissa on mm. shampoo, hoitoaine sekä suihkusaippua.

Sauna on päällä ma-pe klo 11-21, la 10-20 ja su 11-21.

Suihku- ja saunatiloissa tulee noudattaa yleisten tilojen vaatimaa hygieniaa (ennen saunaan menoa tulee peseytyä ja saunassa tulee käyttää laudealustaa).

Infrapunasauna

Lempeän infrapunasaunan suositeltu lämpötila on 48 astetta. Infrapunasaunan terveysvaikutus perustuu voimakkaaseen hikoiluun, jolloin aineenvaihdunta vilkastuu ja kehosta poistuu kuona- aineita. Ennen saunaa tulee käydä suihkussa ja saunomisen aikana tulee pitää pyyhettä päällä ja juoda runsaasti vettä. Suositeltu saunomisaika on 30 min.

Myyrmäen infrapunasauna on päällä:

 • Ma–pe 10.30–13.00 ja 15.00–20.30
 • La 10.30–13.30 ja 16.00–19.00
 • Su 10.00– 13.30 ja 17.00–20.00

Kannelmäessä saunan voi laittaa itse päälle.
Voit varata ajan Kannelmäen Infrapunasaunaan vastaanotosta löytyvästä ajanvaraus kirjasta.

Kahvi, tee, aamupala

Ota mukaasi oma lautanen ja muki, sillä tarjoamme sinulle veloituksetta kahvia, kaakaota ja teetä. Lisäksi tarjolla on maittava ja terveellinen aamupala – ole hyvä!

Hyvänolon hoidot

SLIMYONIK® Bodystyler

SLIMYONIK Bodystyler -ilmanpainehoito auttaa mm.

 • selluliitin poistoon sekä ennaltaehkäisyyn
 • suonikohjuon gelmien ehkäisyyn
 • aineenvaihdunnan nopeuttamiseen
 • nestekierron parantamiseen
 • turvotuksen poistoon
 • pienentämään jalkojen, vatsan ja pepun ympärysmittoja
 • vähentämään liikunnasta aiheutuneita kireyksiä sekä lihaskramppeja
 • parantamaan verenkiertoa ja alentamaan verenpainetta
 • ruoansulatus- ja suolisto-ongelmien poistoon ja ennaltaehkäisyyn
 • ihon kiinteytykseen sekä uuden solukon luontiin
 • immuunijärjestelmän vahvistamiseen
 • hoidon kesto 30-55 min

Hoitovaihtoehdot:

Lymfa, Relaxing, Sliming & Cellulite ja Sport massage.

Tutustumishoito 10 €. Varaa oma hoitoaikasi, www.ladyt.fi/varaa

NEUROSONIC -rentoutushoito

 • Tehosta rentoutumista
 • Nuku paremmin
 • Palaudu nopeammin

Neurosonic on kehitetty kehollisen stressitilan, kivun ja uniongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Menetelmä perustuu matalataajuisen värähtelyn kokonaisvaltaisiin vaikutuksiin aineenvaihdunnassa ja hermostossa. Kun unettomuus ja stressitila virittävät hermostomme äärimmilleen, Neurosonic auttaa rauhoittamalla hermostoa. Hoidot kestävät 10-41 minuuttia riippuen siitä, mihin hoidoilla halutaan vaikuttaa: uneen, vireystilaan ja/tai kipuun.

Hoitovaihtoehdot: Aktivointi, Palauttava, Rentouttava ja Tehonokoset

Tutustumishoito 10 €

Varaa oma hoitoaikasi, www.ladyt.fi/varaa.

XCRYO -kylmähoito

Cryotech Nordic on Suomessa luonut testatun

ja yksinkertaisen tuotteen, jolla pääsee eroon useimmista

vaivoista nopeasti ja helposti. Tyypillinen hoitokerta kestää

vain 2-3 minuuttia.

Hyödyt:

 • kroonisten kipujen ja niveltulehduksien lievitys
 • auttaa useimpiin selkä-, niska- ja hartiakipuihin, sekä pehmeän kudoksen kipuihin
 • nopeuttaa toipumista vammoista, leikkauksista ja rasituksesta
 • luonnollinen vaihtoehto kipulääkkeille ja kortisoni piikeille
 • nopeuttaa lihasten palautumista ja parantaa liikkuvuutta
 • auttaa nyrjähdyksiin ja venähdyksiin

Kylmäklinikka avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaan. Akuutit ajanvaraukset, [email protected]. Tutustumishoito 10 €

XCRYO -kasvohoito

Cryo kasvohoidon avulla voidaan hoitaa monia ihosairauksia, kuten akne, ruusufinni. Cryo hoito parantaa kasvojen kudosten verenkiertoa, vähentää turvotusta ja nopeuttaa ihon kollageenituotantoa kiinteyttäen ja nuorentaen kasvojen ihoa. Huippukylmä pienentää myös ihohuokosia, virkistää ja palauttaa ihon luonnollisen ja terveen hehkun.

Kylmäklinikka avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaan.

Akuutit ajanvaraukset, [email protected]

X°TONE -MUOKKAUSHOITO

X-Tone on lihasten kehitystä ja rasvanpolttoa edistävä hoito, jonka

avulla kehon muotoilu ja kiinteytys on mahdollista ilman kirurgisia

toimenpiteitä. Yksi hoitokerta vastaa noin kymmentä intensiivistä

kuntosalitreeniä.

 • Soveltuu urheilijoille, kuntosaliharrastajille sekä kaikille nopeaa ja turvallista kehonmuokkausta hakeville
 • Soveltuu erinomaisesti myös leikkauksen jälkeiseen lihasten ja nivelten kuntoutukseen
 • Hoito kohdennetaan halutulle ongelma-alueelle, kuten vatsan seutu, pakarat tai reidet
 • Lihasten kiinteytymisen ja rasvakerroksen ohenemisen myötä myös selluliitti tasoittuu
 • Välitön vaikutus ja näkyvät tulokset jo 2 viikossa

Etiketti

 • Rekisteröidy aina keskukseen saapuessasi vastaanoton varausjärjestelmään henkilökohtaisella jäsenkortillasi. Henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä.
 • Jäsenkortti on henkilökohtainen. Jäsenkortin luovuttaminen toisen henkilön käyttöön on ehdottomasti kiellettyä.
 • Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse varata paikkaa etukäteen, tunnit täytetään saapumisjärjestyksessä. Tunneille rekisteröityminen tapahtuu vastaanoton varausjärjestelmään.
 • Keskuksen asiakkailta odotetaan siisteyttä ja hyviä tapoja. Huolehdithan myös henkilökohtaisesta hygieniastasi.
 • Tupakointi, omien alkoholituotteiden, huumeiden tai muiden päihdeaineiden käyttö ei ole sallittua keskuksen tiloissa.
 • Jos asiakas tahallisesti vaurioittaa keskuksen kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.
 • Käytä aina pyyhettä kuntosalilaitteilla harjoitellessasi ja ryhmäliikuntatunneilla jumppamattojen päällä.
 • Pyyhi kuntosalilaitteet, jumppamatot ja pyörät käytön jälkeen. Käyttäjiä on paljon ja näin varmistamme, että laitteet ovat aina siistejä.
 • Käytä aina asianmukaista vaatetusta ja sisäjalkineita. Pelkillä sukilla tai paljain jaloin liikkuminen liikuntatiloissa on kielletty määriteltyjä tunteja lukuun ottamatta.
 • Palauta liikuntavälineet aina alkuperäisille paikoille. Käytä aina juomapulloa, jossa on korkki. Vapauta laite toisten käyttöön taukosi ajaksi.
 • Ryhmäliikuntatunneille on saavuttava ajoissa. Kun tunti on alkanut, sisään ei enää pääse. Näin kunnioitamme muita asiakkaita ja se ei häiritse tunnin kulkua.
 • Odota ohjaajaa ryhmäliikuntatilan ulkopuolella, ennen kuin menet jumppasaliin.
 • Pienet lapset eivät saa turvallisuussyistä liikkua keskuksen tiloissa, paitsi lapsille tai nuorille osoitettujen aktiviteettien yhteydessä.
 • Ladyt keskukset ovat puhelinvapaita. Puhelimeen puhuminen on kielletty eteistä lukuun ottamatta. Toivomme, että sammutat tai laitat puhelimesi äänettömälle saapuessasi keskuksen tiloihin. Anna itsellesi ja muille mahdollisuus häiriöttömään kuntoiluun. Musiikin kuuntelemine nappikuulokkeilla on sallittua.
 • Muiden kuvaaminen on kielletty ilman erillistä lupaa.
 • Ennen saunaan menoa tulee peseytyä. Saunassa tulee käyttää peflettiä ja infrapunasaunassa pyyhettä. Suihkutiloissa ihokarvojen ajelu tai hiustenvärjäys eivät ole sallittuja. Uimavaatteita tms. ei tule käyttää sauna- ja pesutiloissa.
 • Pukuhuoneen kaapit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Tavaroiden ja vaatteiden jättäminen niihin yli yön on kielletty.
 • Aamupalan syöminen on sallittua vain sohvaryhmän luona.
 • Kaikkia ajanvarauksia koskee peruutussääntö. Mikäli varattua aikaa ei peruuteta, ja peruuttamatta jättäminen on toistuvaa, asiakas voi menettää varausoikeutensa määräajaksi tai pysyvästi.
 • Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Seuraa ryhmäliikuntaohjaajien ja Personal trainereiden ohjeita.
 • Keskus ei vastaa jäsenten omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta keskuksen tiloissa tai sen alueella.
 • Mikäli jäsen ei noudata jäsensääntöjä ja ohjeita, tai muutoin käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti toisia jäseniämme tai henkilökuntaamme kohtaan, voidaan jäsenyys jäädyttää määräajaksi tai perua kokonaan. Tällöin suoritettuja maksuja ei makseta takaisin.
 • Ladyt keskukset ei vastaa menetyksistä, jotka johtuvat varkaudesta, murrosta tai muusta vastaavasta syystä. Ladyt ei vastaa jäsenten tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, eikä jäsenille aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta tai toisen asiakkaan toiminnasta.
 • Jokainen asiakas vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa on sellainen, että hän voi osallistua Ladyt keskusten tuottamiin palveluihin.

Nämä säännöt on tehty yhteistyössä asiakkaidemme ja henkilökuntamme kanssa meitä kaikkia varten. Kiitos kun noudatat niitä!

Yhteystiedot

Laskutus, Liikuntasetelit

HelpDesk

Palautteet

Jäsenyyden tauotus, siirto, päättäminen

Akuutit viat/ häiriötilanteet:

0400 474 577/ Kari Nikkilä

Kiitämme sinua loistavasta päätöksestä ja toivomme sinun viihtyvän kanssamme pitkään! Koko henkilökuntamme on käytettävissäsi sinua varten. Ota epäröimättä yhteyttä, jos koet epävarmuutta tai jokin askarruttaa sinua. Autamme mielellämme – meillä on ilo palvella Sinua!

Ota yhteyttä meihin!

Fill out my online form.
© 2016 Ladyt.fi
Liitä lisäksi seuraava koodi välittömästi avaavan -tagin jälkeen: