Myyrmäki 16 v

Myyrmäki 16 v – luvassa hurjan hauskat synttärit!

Ei hyvää päivää, miten vaikeaa täällä uutistoimituksessa on pysytellä vakavana ja asiallisena – ja ennen kaikkea olla uutisoimatta naurattavan hauskan, mutta toistaiseksi super-supersalaisen SynttäriYlläriJumpan sisällöstä mitään (*tirsk*). No niin, krhm… aloitetaanpa alusta:

Hyvät jäsenemme, tervetuloa LadyLine Myyrmäen 16-vuotissynttäreille ja nauttimaan niiden toiminnallisesta, lihaksia treenaavasta ohjelmasta! Erityistä huomiota kiinnitämme naurulihaksiin, jotka kiireisen arjen keskellä saattavat jäädä vähemmälle huomiolle. Sitähän sattuu, ”ettei paljon naurata”. Nyt naurattaa.

Myyrmäen 16-vuotissynttäreitä juhlitaan keskiviikkona 16.3. klo 17.30–20.00 aktiivisissa merkeissä. Tarjolla on tietysti myös pientä purtavaa. Ohjelma alkaa klo 17.30–18.30 SynttäriEnergialla. Tämä on se SynttäriYlläriJumppa, jossa ovat mukana Laura, Hanna, Kati, Anne, Tuija, Markku, Heikki, Jesse, Samuli… ja toivottavasti myös monen monet teistä! Voimme luvata, että mitään tällaista et ole vielä kokenut – et meillä etkä muualla!

Klo 18.45–20.00 on vuorossa Naurulihastreeni, jonka ohjaa naurujooga- ja ilmaisukouluttaja Essi Tolonen. Luvassa on huikeaa elvytystä arjessa ehkä rapistuneille naurulihaksille. Nyt ne korjataan! Tule sellaisena kuin olet, oletpa millä tuulella tahansa. Uuden pätevöitymisesi merkiksi saat naurutodistuksen, ja osallistujien kesken arvotaan nauruyllätys!

Iloa elämään! Ilmoittaudu mukaan 14.3. mennessä vastaanottoon tai [email protected]