ladyt_foodbox

Foodbox -maistatus Myyrmäessä ma 10.3.

Tervetuloa tutustumaan herkullisiin Foodbox-aterioihin!

Maanantaina 10.3. klo 16.30–20.30 maistellaan Myyrmäessä herkullisia, terveellisiä ja nopeasti valmistuvia Foodbox-aterioita.  Kyseessä on ainutlaatuinen, ravintoarvoiltaan täydellinen valmisruokaperhe, joka sopii kaikille – ja myös painonhallintaan. Sarjaan kuuluu 10 valmisateriaa, jotka on tehty korkealuokkaisista raaka-aineista. Annokset sisältävät sopivassa suhteessa proteiineja, hyviä rasvoja ja hitaita hiilihydraatteja, energiaa on noin 400 kcal per annos. Tarkasti suunniteltu kokonaisuus – lihaa, kasviksia, kokojyväviljaa – pitää kylläisenä pitkään. Lisä- ja säilöntäaineita aterioissa ei ole lainkaan. Ja valmistus on helppoa: vain kuumennus mikrossa.

Foodbox-aterioita voit ostaa Myymäestä. Huomaa edullinen maistiaistarjous: 5 herkullista ja terveellistä ateriaa 30 eurolla! Tarjous on voimassa 10.3.