ladyt lattari tunti

UUTTA RYHMÄLIIKUNNASSA – LATTARITUNTI!

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan Jokanaisen lattarituntiin! Luvassa on helppoa ja hauskaa irrottelua ihanan lattarimusan nosteessa. Yhtään ei tarvitse jännittää tai arkailla – tunti ei edellytä minkäänlaista kokemusta tanssista. Ideana on, että jokainen osaa ja nauttii omalla tavallaan. Siispä rennosti mukaan!

Lattaritunti on omiaan selättämään stressin ja murheet. Annat vain mennä niin kuin hyvältä tuntuu. Kuumat rytmit tuovat aurinkoa syksyn harmauteen: salsaa, cha chata, sambaa… Mieli sekä keho nauttivat. Tämähän on melkein kuin miniloma, kesä keskellä kaamosta!

”Tanssi on elämän suola”, kiteyttää terveys- ja hyvinvointivalmentaja Anu Wager, joka ohjaa lattaritunnin. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus työstä ryhmäliikunnan ja tanssin parissa, joten luvassa on laatua.

Tervetuloa nauttimaan, elämässä on hyvä olla iloa!
Kannelmäessä tiistaisin klo 19.30- 20.15
Myyrmäessä torstaisin klo 17.30- 18.15