innostu elämästä

Selätetään kaamos: uusi pienryhmävalmennus ”Innostu elämästä!”

Etenkin näin syksyllä moni tuntee olonsa nuutuneeksi – potuttaa ja väsyttää, eikä mikään huvita. Kaamos painaa päälle. Arjen kiireet ja huolet vellovat mielessä, motivaatio on kateissa.

Mutta ei hätää, nyt selätetään marraskuun pimeys yhdessä! Uusi pienryhmävalmennus ”Innostu elämästä!” on toimivaa vastalääkettä edellä kuvailtuihin oireisiin. Se lupaa sinulle uudenlaista energiaa, lisää motivaatiota, jaksamista, iloa ja hyvää mieltä. Tuloksena tästä kaikesta on paraneva elämänhallinta ja sitä kautta myös tyytyväisempi sinä.

Neljän viikon mittaisen valmennuksen pilottiryhmä aloittaa Kannelmäessä ti 10.11. klo 18.00–19.15. Seuraavat kolme kertaa myös tiistaisin samaan aikaan. Enintään 12 osallistujaa. Lisäksi pakettiin kuuluu henkilökohtainen tapaaminen terveys- ja hyvinvointivalmentaja Anu Wagerin kanssa, joka toimii ryhmän valmentajana.

Nappaa oma paikkasi edullisesti – pilottiryhmässä valmennuksen hinta on 99 euroa. Ilmoittautumiset: [email protected]

Maksuvälineinä käyvät myös

  • Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteli & Saldo
  • Sporttipassi
  • Tyky-kuntoseteli
  • Luottokunnan Virikeseteli ja Virikekortti
  • Ticket Mind&Body