Syksyn odotettuja uutuuksia – poimi omasi!

Tässä muutamia uutuus-poimintoja syksyn runsaasta tarjonnasta!

Supertehokas FIT (Fun Interval Training)
FIT kuuluu suosittuihin, tehostaan tunnettuihin HIIT-treeneihin (High Intensity Interval Training). Lyhyt ja intensiivinen treeni polttaa paljon rasvaa. FIT sopii kaikenkuntoisille – ja sitä treenataan porukalla ja hyvässä hengessä! Kiireinenkin pystyy nipistämään tämän verran aikaa kuntoiluun. Keep fit with FIT!

Hyvä huolto, parempi kroppa!
Ennakkokommenteista päätellen Kehonhuolto on yksi syksyn odotetuimmista uutuuksista. Se tarjoaa liikkuvuutta lisääviä ja lihaskireyksiä laukaisevia liikkeitä koko keholle. Huollon tehoa lisää pilatesrulla, jolla hierotaan sidekudoksia ja avataan lihaskalvoja. Lopputuloksena on liikkuvampi ja vetreämpi olo!

Uutuuksia myös kuntosalilla
Kuntosaliharjoittelu on tehokkain tapa lisätä lihasvoimaa – ja sitä tarvitaan niin arjen jaksamisessa kuin liikunnassakin. Monet kuitenkin arastelevat laitteiden käyttöä. Siksi tarjoamme nyt ohjattuja kuntosalitunteja, joilla opitaan harjoittelemaan oikein ja turvallisesti. Silloin myös saa harjoittelusta parhaan hyödyn!

Salitunti on ohjattua, helppoa ja motivoivaa kuntosaliharjoittelua ryhmässä kaikille asiakkaillemme. Tuloksia syntyy! Suosittelemme tätä myös ryhmäliikkujille. Salitunnilla 65+ -ikäisille edetään rauhassa ja opetellaan yhdessä mukavan porukan kanssa käyttämään laitteita. Lihaskunto kasvaa kohisten – ja lopuksi kahvitellaan! Kolmas kohdennettu uutuus on Salitunti 15–17-vuotiaille. Lisäksi meillä on Ohjaaja salilla -merkittyjä tunteja. Niiden aikana Personal Trainer kiertelee salilla korjaamassa, antamassa vinkkejä ja jutustelemassa. Millään näistä tunneista ei tarvita kokemusta kuntosaliharjoittelusta.

Tervetuloa!