Jymy-yllätys: karismaattinen Ansku Bergström ja Latin Move & Shake!

Ainutlaatuinen tilaisuus – onnistuimme saamaan Anskun pitämään meille kaksi Latin Move & Shake -tuntia! Useampaan kertaan myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman valmentajana toiminut Ansku tunnetaan karismaattisena tanssijana ja opettajana, joka pystyy välittämään ihmisille liikkumisen ja musiikin tuoman ilon. Ansku on esiintynyt myös monissa tanssiproduktioissa ja monien huippuartistien kanssa, ja hänellä on oma tanssikoulu lapsille ja nuorille.

Elokuun ja lokakuun lopulla Ansku siis tanssii leidien kanssa! Luvassa on mukaansa tempaavaa, aurinkoa hehkuvaa musiikkia ja latinorytmejä, jotka liikuttavat koko kehoa. Meno on taatusti hauskaa ja inspiroivaa – kuten aikaisemmille Anskun tunneille osallistuneet leidit varmasti muistavatkin. Merkitse ajat jo nyt kalenteriisi ja tule mukaan, tämä on harvinaista herkkua!

Myyrmäki pe 29.8. klo 18.15–19.15

Kannelmäki to 23.10 klo 19.30–20.30

Tule, anna musiikin viedä ja elä täysillä!