Liikuntaa kuntosalilla ja ryhmäliikunta tunneilla Martinlaaksossa ja Kannelmäessä.

Liikuntaelämyksiä Myyrmäestä ja Kannelmäestä!

Tänä päivänä kiire hallitsee elämäämme, ja haemme elämyksiä rentoutuaksemme ja virkistäytyäksemme. Teemme päivittäin hyvin arkisia asioita, joten arjen elämykset ovat arvokkaita. Mikset siis vaatisi esimerkiksi kuntosaliltasi enemmän? Suoritamme arjessa paljon rutiineja silloinkin, kun kroppa ja mieli tarvitsevat jotain aivan muuta. Hyvinvoinnissa ja liikunnassa on kuitenkin kyse kokonaisuudesta ja tasapainon löytämisestä. Ladyt-kuntosaleilla asiakkaiden hyvinvoinnista pidetään hyvää huolta – pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta.

Mielelle saattaa tuoda helpotusta ja hyvää oloa se, että treenikalenterin ja treenin sisällön on joku toinen miettinyt valmiiksi. Mikäli kaipaat järjestelmällisyyttä ja liikunnan rytmiä arkeen, kannattaa hyödyntää salien säännöllisiä ryhmäliikuntatunteja, personal training -palveluita tai jopa virtuaalitunteja.

Liikuntaa yksin ja yhdessä

Ladyt Myyrmäen ja Kannelmäen ryhmäliikuntatunneissa on paljon valinnanvaraa, sillä tunnit taipuvat aina villasukkajumpista twerkkaukseen. Tärkeintä on, että tulet paikalle ja heittäydyt päivän harjoitukseen. Rutiineita rakastava voi koostaa ryhmäliikuntatunneista itselleen mieleisen viikkorytmin tai seikkailumielisenä käydä joka viikko kokeilemassa aina jotain uutta.

Onko kuntosalit sinulle vielä vieras paikka, etkä oikein tiedä mitä kaikkea kuntosaliharjoittelu voi pitää sisällään? Ladyt-saleilla et ole yksin. Entistä yksilöidympää harjoittelua varten kannattaa kokeilla personal traineria. Asiantuntevan personal trainerin kanssa liikkuminen on turvallista ja tehokasta. Henkilökohtaisilla suunnitelmilla varmistetaan, että liikkeet tehdään oikein ja harjoitussuunnitelma sopii asiakkaan tavoitteisiin. Kunnon ammattilaisten kanssa ei tarvitse jännittää treenaako oikein, sillä he pitävät siitä aina huolen sinun puolestasi.

Liikuntaa joustavasti omalla aikataululla

Mikäli elämäntilanne kaipaa joustavuutta ja on vaikea ennustaa, mihin kellonaikoihin pystyy salilla käymään, täydellinen ratkaisu on esimerkiksi virtuaalitunti. Sekä Myyrmäen että Kannelmäen saleilla virtuaalituntien kirjo on laaja. Virtuaalitunneilla saat valita itse oman treenisi ja silti saat valmiiksi mietityn ja ohjatun tunnin. Laajassa tuntivalikoimassa on liikuntaa monessa muodossa, kuten lihaskuntoa, tanssia, venyttelyä ja paljon muuta! Salin laajat aukioloajat mahdollistavat myös kuntosaliharjoittelun jokaiselle omalla elämän rytmillään.

Liikuntaa kehoa kuunnellen

Aina ei kuitenkaan tarvitse liikkua täysillä ja painaa hiki hatussa. On tärkeää kuunnella omaa kehoa ja liikkua sitä kuunnellen. Yhtä tärkeää hyvinvoinnille voi olla niin tunti täydellistä rentoutumista kuin hikijumppa kuntosalilla tai ryhmäliikunnassakin. Päivän harjoituksena voi toimia hyvin rauhallinen venyttely, jooga tai pilates, jossa päästät irti arjen hulinasta ja otat hetken aikaa itsellesi.

Liikunnan lisäksi kehoa ja mieltä on hyvä huoltaa säännöllisesti, ja siihen Ladyt-salit tarjoavat monipuoliset rentoutumisen mahdollisuudet. Sekä Myyrmäessä että Kannelmäessä on rentoutushuoneet, jossa hierovat tuolit vapauttavat vartaloon kertynyttä jännittyneisyyttä. Saunaosastolta löydät infrapunasaunat, joiden hyötyvaikutukset ovat moninaiset. Infrapunasaunan syvälämpö lisää kudosten toimintaa ja tehostaa verenkiertoa, mikä taas lievittää kipuja, nopeuttaa vammoista paranemista ja palautumista sekä polttaa kaloreita. Näiden lisäksi salin jäsenille on tarjolla edulliseen jäsenhintaan SLIMYONIK-hierontahoitoa ja NEUROSONIC-rentoutushoitoa. Aina rentoutumiseen ja mielen virkistämiseen ei tarvitse sen kummempaa kuin treenin päätteeksi salilla tarjottavan ihanan aamupalan ja kupposen kahvia!

Tule rauhassa tutustumaan Ladyt-salien liikuntaelämyksiin 10 päivän ajan veloituksetta – tämä on jotain, mikä täytyy kokea!