Leidit liikkeelle Roosa nauha -päivän kunniaksi!

Perjantaina 10.10. vietetään jo perinteiseksi muodostunutta Roosa nauha -päivää, jonka aikana kampanjoidaan erityisen näkyvästi kotimaisen syöpätutkimuksen ja rintasyövän ehkäisyn, varhaisen toteamisen ja hyvien hoitojen puolesta. Kampanjakeräys on voimassa koko lokakuun ajan.

Roosa nauha -päivä on vakavasta aiheestaan huolimatta iloinen ja positiivisesti tulevaisuuteen katsova päivä. Me naiset voimme olla erityisen tyytyväisiä omaan upeaan itseemme juuri sellaisina kuin olemme! Näissä merkeissä leideillä on 10.10. superohjelmaa molemmissa kuntokeskuksissamme.

Kannelmäessä klo 17.45–19.15 on tähtivieraana valloittava Sutu Markkanen, jonka Ladies Style -tanssitunnilla opetellaan naisellista liikettä mm. salsan ja Bachatan tahdissa. Ota mukaan tavalliset liikuntavaatteet ja jumppatossut. Aikaisempaa kokemusta latino- tai muistakaan tansseista et tarvitse – pilke silmäkulmassa riittää.

Myyrmäessä nykäistään klo 18.15–19.45 mahtava BODYCOMBAT Maraton, ohjaajina Jaana, Jenni ja Mari. Itsepuolustuslajeihin pohjautuvan tunnin aikana jokainen taistelee kuviteltua vastustajaa – vaikka syöpää – vastaan. Luvassa on intensiivinen tehotreeni!

Molempien tuntien (ja koko päivän) asukoodi: pinkkiä päälle ja Roosa nauhat rinnuksiin!

Oikein paljon tervetuloa, leidit!