Kuntosalikurssi

Uutta tarjonnassamme: kuntosalikurssi 15-17-vuotiaille tytöille!

Järjestämme heinä-elokuussa kuntosalikursseja 15–17-vuotiaille tytöille / nuorille leideille. Kurssien aikana perehdytään välineiden ja laitteiden käyttämiseen oikein ja turvallisesti. Myös lihaskuntoharjoittelun perusteet tulevat tutuiksi käytännönläheisellä tavalla. Kurssin hinta on 19 €, LadyLine Myyrmäen ja Kannelmäen jäsenten lapsille 10 €.

Kurssit sopivat kaikille kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tarjolla on mukavaa seuraa ja kivaa sisältöä kesään – ja ehkä startti uudelle, hyvälle harrastukselle. Liikunta auttaa jaksamaan ja vahvistaa myös itsetuntoa ja henkisiä voimavaroja. Monet meillä liikkuvista naisista pitävätkin tätä upeana tapana rentoutua, viettää omaa aikaa ja tavata ystäviään.

Järjestämme 4 eri kurssia, joista jokainen sisältää kaksi tapaamista (ti ja to). Ilmoittaudu viimeistään kutakin kurssia edeltävänä maanantaina.

I Ti 15.7. ja to 17.7. klo 13–14

II Ti 22.7. ja to 24.7. klo 13–14

III Ti 29.7. ja to 31.7. klo 13–14

IV Ti 5.8. ja to 7.8. klo 13–14

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: [email protected] tai [email protected]  Ilmoittaudu viimeistään kutakin kurssia edeltävänä maanantaina.

Tervetuloa mukaan! Ehdota osallistumista myös kavereillesi!