RIIKKA – UUSI PERSONAL TRAINER

Riikka on kokenut hyvinvointiin, liikkuvuuteen, kehonmuokkaukseen, voimailuun ja ravitsemukseen erikoistunut valmentaja. Hän on bodyfitness-urheilija, entinen tanssija ja kahden nuoren äiti.

Riikalla on nuoruudestaan 15+ vuoden kokemus tanssimisesta, ohjaamisesta ja kilpailemisesta. Vuonna 2010 tanssiuran vaihtuessa kuntosaliin Riikka aloitti fitness uransa ja tavoitteellisen harjoittelun. Riikka voitti ensimmäiset fitnesskisansa 2019 ja on jatkanut tavoitteellista treenaamista ja kilpailemista siitä lähtien.

Riikka on vuodesta 2017 lähtien toiminut valmentajana erilaisten taustojen ja tavoitteiden omaavien ihmisten kanssa. Spesiaaliteettinaan voimabodaus sekä psyykkinen valmennus.

“Olen kilpailuhenkinen, periksiantamaton urheilija ja valmentajana vaadin paljon, mutta annan sitäkin enemmän. Mukavuusalue on kiva paikka, mutta mikään ei kasva tai kehity siellä. Haluan saada asiakkaani ymmärtämään oikein treenaamisen ja ravinnon tärkeyden kehittymisen kannalta.

Sydämen asiana on auttaa mun asiakkaita ylittämään itsensä sekä fyysisesti, että psyykkisesti. Salilla mut tunnistaa mun kestohymystä, energisyydestä ja kick-ass asenteesta.”

– Riikka

Riikan Treeniryhmä – uusi pienryhmä alkaa tammikuussa!
Early bird hinta 31.12. asti