LAURA – UUSI PERSONAL TRAINER

”Olen Laura, Itä-Suomesta kotoisin oleva Personal trainer ja tuore ammattitutkinnon suorittanut valmentaja. Yksilö- ja pienryhmävalmennusta olen tehnyt keväästä 2015 alkaen säännöllisesti jatkokouluttautuen.

Asiakaskuntani koostuu monen tasoisista ja ikäisistä liikkujista aina aloittelijoista urheilijoihin. Oleellista ei ole se, mistä sinä aloitat vaan se, että olet valmis kehittymään ja ponnistelemaan sopivasti tavoitteesi eteen – ja siinä minä autan sinua!

Suurin osa asiakkaistani haluaa jaksaa omaa arkeaan paremmin, tehdä elämäntapamuutoksen, päästä eroon kehon kolotuksista tai kehittää omaa kuntoaan monipuolisesti. Myös ikäihmisiä käy valmennuksessani viikoittain joko yksilö- tai pienryhmävalmennuksessa.

Valmentajana olen tarkka ja vaativa, mutta huumorilla ja rennolla otteella höystettynä. Tavoite on etsiä ratkaisuja yhdessä sinun kanssa juuri sinun tarpeet ja elämäntilanne huomioiden. Tarjoan sinulle iloa ja onnistumisia, oivalluksia ja oppimista saavuttaaksesi tavoitteesi.

Ensimmäinen askel on se kaikista pelottavin. Jos sallit tulet huomaamaan, että kun otammekin tämän askeleen yhdessä voit rentoutua ja nauttia tulevasta matkasta samalla uutta oppien ja terveyttäsi edistäen!”

Laura
[email protected]