Vantaan Vuoden yrittäjäksi vuonna 2022 on valittu yrittäjä Tuija Nikkilä!

“Ennen oman yrityksensä, Ladyt kuntokeskuksen, perustamista hän ohjasi ryhmäliikuntatunteja. Intohimoinen liikkuja on liikuttanut kolmenkymmenen vuoden ajan Myyrmäessä.

Kuntokeskus Kivaolo Oy on perustettu vuonna 1999 ja toiminta alkoi Myyrmäessä maaliskuussa 2000. Aluksi liikuntapalvelut olivat sekä miehille että naisille. Vuodesta 2006 alkaen palveluja on tarjottu vain naisille. Vuoden 2007 lopussa Nikkilä avasi toisen Ladyt kuntosalin Kannelmäkeen, Helsinkiin.

Tuijan puoliso Kari Nikkilä on ollut yrityksessä mukana koko matkan ajan. Viimevuosien ajan hän on toiminut vaimonsa rinnalla kuntokeskuksen yrittäjänä. Nykyisin yritys työllistää 18 työntekijää.

Koronan myötä liikunta kuului vaarallisiksi luokiteltuihin toimintoihin. Erityisen vaarallista oli ryhmäliikunta. Jäsenyyteen perustuva kuntosalitoiminta oli ison haasteen edessä. Ihmiset luonnollisesti halusivat irtisanoa sopimuksiaan ja panna korttejaan hyllylle.

Asiakkaita haluttiin kuitenkin palvella. Siinä tarvittiin yrittäjän geeneissä olevaa ketteryyttä, joustavuutta ja luovuutta.

Ryhmäliikuntatunteja striimattiin, kuntoiluvälineitä ja ruokakasseja toimitettiin kotiovelle, Personal Trainer- tapaamisia toteutettiin etänä, välillä kuntosalille oli mahdollisuus ottaa vain yksi henkilö kerrallaan. Yrittäjä muunsi toimintojaan voimakkaasti ja digiloikka otettiin hetkessä.

Ladyt asiakkaille tarjotaan kuntosalin ohella ryhmäliikuntaa, virtuaalitunteja, PT-palveluita sekä erilaisia hyvän olon hoitoja rentoutumiseen, palautumiseen ja kivunlievitykseen.

Asiakkaille on tarjolla talon puolesta kahvia, aamupalaa, suihkutiloissa pesuaineet ja pukuhuoneissa kosmetiikkaa. Myös sauna, infrapunasauna löytyvät sekä oma tila rentoutumiselle, jossa on mm. hierovia tuoleja, kirkasvalohoitoa ja venyttelylaitteita esimerkiksi selälle.

Välittäminen ja huomioiminen ovat Ladyille tärkeää. Yritys muistaa asiakkaidensa syntymäpäivät lähettämällä postikortin ja pyöreitä vuosia juhlivia muistetaan kukkakimpulla.

Pitkät asiakassuhteet, asiakastyytyväisyys, sitoutunut henkilökunta, läheisten vahva tuki sekä yrittäjän oma palava intohimo on antanut uskoa, voimia ja halua kehittyä päivästä ja vuodesta toiseen.

Vantaan Yrittäjät painottaa palkintoperusteluissaan, että jotain yrittäjä on tehnyt oikein, kun moni asiakkaista on ollut mukana alusta alkaen sekä jäsenet suosittelevat heitä ystävilleen, ja onhan ”Ladyilla siistimpää kuin kotona!”