Infrapunasaunasta energiaa!

Infrapunasauna vs. tavallinen sauna

Infrapunasaunassa ei heitetä löylyä kiukaalle, eikä vihta viuhu! Infrapunasaunassamme voit istahtaa alas ja nauttia vaikka lehden lukemisesta tai musiikin kuuntelusta. Infrapunasaunan teho perustuu syvälle lämpösäteilylle, joka ulottuu noin 4–5 senttimetrin syvyyteen kehon kudoksissa. Tavallisen saunan lämpösäteily ei ulotu läheskään yhtä syvälle. Lämpösäteily muistuttaa aallonpituudeltaan auringonsäteitä – ilman haitallisia UV-säteitä. Suomen synkeinä päivinäkin on siis mahdollista nauttia aurinkoenergiasta infrapunasaunan lämmössä.

Syvä lämpösäteily saa aikaan voimakasta hikoilua – moninkertaisesti tavalliseen saunaan verrattuna. Infrapunasaunan käytön yhteydessä suosittelemmekin juomaan riittävästi vettä. Lämpösäteily vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hikoilun myötä elimistöstä poistuu siihen kertynyttä kuonaa ja kalorit palavat. Toisin kuin tavallisen sauna, infrapunasaunan lämpösäteily ei kuitenkaan nosta verenpainetta.

Kenelle infrapunasauna soveltuu?

Infrapunasauna soveltuu monille, sillä myös sen hyödyt ovat moninaiset. Se lievittää kipuja, kuten päänsärkyä ja lihaskipuja, jonka vuoksi infrapunasauna auttaa palautumaan ja toimii erinomaisesti liikunnallisen elämäntyylin tukena. Syvälämpö auttaa kehoa puhdistumaan, kun elimistöstä poistuu hien myötä haitallisia myrkkyjä ja kuona-aineita.

Infrapunasaunaa voidaan käyttää myös painonhallinnan tukena. Lämpösäteilyn vilkastuttama aineenvaihdunta laittaa kalorit palamaan – vain 30 minuuttia infrapunasaunan lämmössä vastaa reipasvauhtista puolen tunnin juoksulenkkiä. Koska syvälämpö vaikuttaa syvällä kudoksissa, se liuottaa rasvan hikeen, joka kuljettaa sen pois kehosta. Tämä on erinomainen ja helppo tapa hikoilla sellaisillekin henkilöille, jotka eivät pysty hyödyntämään liikuntaa hikoillakseen.

Kuona-aineiden poistuminen auttaa myös selluliitin hoidossa ja tekee ihosta kimmoisamman. Syvälämpö stimuloi kollageenin tuotantoa, jolla on ihoa tervehdyttävä vaikutus. Tämän vuoksi aknen, psoriasiksen, ihottumien ja tulehdusten paraneminen nopeutuu.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Infrapunasauna vapauttaa kehon jännitystä ja auttaa siten stressin hallinnassa. Olo kevenee ja piristyy syvälämmön ansiosta. Koet infrapunasaunassa aurinkoenergian hyödyt ilman sen haittavaikutuksia.

 

Me Ladyilla haluamme pitää huolta asiakkaidemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tarjoamme puitteet niin treenaamiselle, kuin myös siitä palautumiselle. Sekä Myyrmäen, että Kannelmäen kuntokeskuksissa on tarjolla infrapunasaunan lämpöä joka päivä. Ota hetki itsellesi ja tule hikoilemaan infrapunan ihanaan syvälämpöön.

Olet aina tervetullut kokeilemaan! Tutustu tarjontaamme tästä.