YIN & YANG JOOGA

Vieraileva joogaohjaaja Ladyt keskuksiin!

• La 6.4. klo 9.15- 10.15 Myyrmäki

• La 6.4. klo 11.15- 12.15 Kannelmäki

Diana on kasvanut Suomessa, mutta asunut viimeisen vuosikymmenen Australiassa, jossa on jo vuosia pyörittänyt omaa joogayritystä ja onkin saavuttanut paljon arvostusta taitavana ja innostavana opettajana. Diana on aurinkoinen ja rohkaiseva opettaja joka lempeällä otteella haastaa oppilaitaan kehittymään.

Yin&Yang -tunnilla yhdistyvät hatha jooga-asanaharjoitus sekä lempeä sidekudoksia, ligamenttejä ja koko kehoa avaava Yin-jooga.
Yang-osuuden aikana kehosi herää, veri lähtee kiertämään, kasvatat kestävyyttä ja joustavuutta.
Yin-osuuden aikana pysähdytään lattiatasolle avaamaan kehoa pitkäkestoisten tuettujen jooga-asanoiden avulla.

Kiirettä ja stressiä karkottava, rauhallisessa tahdissa etenevä lempeä joogatunti perustuu hathajoogan ja Yin joogan fuusioon. Se sisältää lämmittelyn, erilaisia asanoita eli asentoja, venytyksiä, ja tasapainoharjoituksia sekä rauhoittavan loppurentoutuksen. Tunti etenee rauhallisen hengityksen tahdissa pehmeästi omaa kehoa ja sen tuntemuksia kuunnellen.

Lempeä jooga sopii kaikille, myös aloittelijoille ja senioreille. Ohjauskielenä suomi.

Tervetuloa!