SELKÄKIPUISILLE HELLIVÄÄ HOITOA Q2 NIQAMATUOLISTA!

Q2-tuolin turvallinen venytys tapahtuu painovoiman avulla, ja hoitovaikutus kohdistuu koko selkään niskasta lantioon. Jo 5-10 minuutin hoitojakso on riittävä.
 
Voit käyttää tuolia milloin tahansa sinulla on hetki aikaa. Et tarvitse valmisteluja, vaatteiden vaihtoa tai avustajia. Istahda vain tuoliin, kiinnitä lanneturvavyö, nojaa taakse ja kallista sormenpäiden painalluksilla laite sinulle sopivimpaan venytysasentoon. Ja rentoudu!
 
Selkävaivaisenkin on helppo asettua tuoliin ja hoitoasento on miellyttävä ja rentouttava. Selkäkipu helpottaa useimmiten jo yhden hoitokerran jälkeen.
 
Yleistäen voidaan sanoa Q2-tuolin soveltuvan selän lihaskireydestä ja -spasmeista sekä välilevyn rappeutumisesta ja traumoista aiheutuvien, eri puolilla kehoa ilmenevien oireiden ja kiputilojen hoitoon ja ehkäisyyn. Hoitoalueina ovat siten mm. niskan, kaularangan ja hartia-alueen jännitystilat ja vaivatiskias, noidannuoli ja muut lanneselän kiputilat,
lonkkakivut, risti-suoliluun oireyhtymät, hermojuuriperäiset vaivat ja erilaiset selän ryhtivirheet.
 
Koska selän jokaisesta nikamavälistä lähtee hermoja kehon eri osiin ja sisäelimiin, on luonnollista, että Niqama-venytyshoidolla on positiivisia vaikutuksia kehon moniin toimintoihin. Myönteisiä kokemuksia on rekisteröity vaikutuksista mm. jalkojen laskimoverenkiertoon, lymfanestekiertoon, suoliston ja sisäelinten toimintoihin.