personal trainer

Tule treffeille Personal Trainereiden kanssa!

Hyvät treffit piristävät aina – ja tapaaminen mukavien ja pätevien Personal Trainereidemme kanssa erityisesti! Treffeillä he kertovat työstään ja PT-valmennuksen uusista tuulista ja ajankohtaisista asioista. Tälläkin alalla kun koko ajan tulee tuoretta tietoa, josta myös jokaisen peruskuntoilijan kannattaa olla selvillä. Ja kun tutustut tyyppeihin, sinun on helpompaa jatkossa vaikka napata hihasta kiinni vaihtaaksesi pari sanaa.

Treffeille voi – ja kannattaa – tulla, vaikket juuri nyt olisikaan harkitsemassa Personal Trainingia omaan ohjelmaasi. Mitä enemmän siitä ja sen hyödyistä tiedät, sitä paremmin pystyt jatkossa arvioimaan omia valmennustarpeitasi. Eikä sitä koskaan tiedä, minkä hyvän ahaa-oivalluksen saat tapaamisessa!

Näkemisiin siis seuraavilla treffeillä:

  • Ma 14.3 klo 18.30 Kannelmäki
  • Ke 16.3 klo 18.30 Myyrmäki