ladyt kutsu ystävä

Jäsen, kutsu ystäväsi meille kuntoilemaan maksutta!

Syyskausi uusine ohjelmineen odottaa jo nurkan takana. Mitäpä jos kutsuisit ystäväsi kokeilemaan palvelujamme sitä ennen – vaikka jo elokuussa tai syyskuun aikana! Tarjoamme hänelle 2 viikon maksuttoman kokeiluajan.

Jätä ystäväsi yhteystiedot salilla olevaan ystäväboksiin ja muista merkitä myös oma nimesi suosittelijana. Me olemme ystävääsi yhteydessä ja kerromme sinun mukavat terveisesi hänelle. Jos hän sitten palvelujamme kokeiltuaan päättää liittyä kokopäiväjäseneksi meille viimeistään syyskuun aikana, sinä saat peräti 15 euron alennuksen normaalista kuukausihinnasta. Etu edellyttää uutta sopimuskautta ja koskee jokaista sen kuukautta. Esimerkiksi 12 kuukauden sopimuksessa saat alennusta mahtavat 12 x 15 euroa!

Toimi heti – kampanja on voimassa 30.9.2015 asti.