asiakastilaisuus

VIP-asiakastilaisuus kutsuu Kannelmäen ja Myyrmäen jäseniä!

Shoppailuilta ti 28.4. klo 18–21 Kaaren Sokoksella.

Olemme aikaisemminkin järjestäneet shoppailuiltoja yhteistyössä Kaaren Sokoksen kanssa Kannelmäessä. Mutta nyt kuvio on vielä upeampi! Kyseessä on VIP-tilaisuus, johon Sokos kutsuu valitsemiensa yritysten asiakkaita, ja tilaisuuden ajan tavaratalo on kokonaan suljettu muilta asiakkailta. LadyLine Kannelmäen ja Myyrmäen jäsenet ovat VIP-vieraiden listoilla!

Illan aikana talo tarjoaa VIP-vierailleen kuohuviinit sekä juhlapukeutumis-, meikki- ja kampausvinkkejä. Ajoitus osuu nappiin, koska kevään ja alkukesän juhlat ovat pian täällä: lakkiaisia, koulujen päättäjäisiä, valmistujaisia, rippijuhlia, häitä… Ja on toki mukavaa päivittää itsensä ajan tasalle, vaikkei juuri nyt juhlittavaa olisikaan! Voit tietenkin hankkia asuja yms. myös työhön ja arkeen. Illan aikana saat –20 %:n ostoedun normaalihintaisista tuotteista.

Illan juontaa ammattitaitoinen ja ihana Anne Kukkohovi!

Tervetuloa mukaan herkuttelemaan kevään trendeillä! Kysynnän vuoksi ilmoittautumisaikaa on jatkettu – ilmoittaudu viimeistään ma 27.4.: [email protected]