quest bar

Amerikan myydyin proteiinipatukka nyt meillä!

Quest Bar -proteiinipatukassa on 20 g proteiinia, vain 3 g aktiivisia hiilihydraatteja, paljon ravintokuituja, eikä yhtään lisättyä sokeria! Patukka on makeutettu stevialla ja erytritolilla, joka valittiin Hesarissa parhaimmaksi makeutusaineeksi (HS 2.1.2014): “Erytritoli kuuluu sokerialkoholeihin, samaan ryhmään kuin vaikkapa ksylitoli. Muihin sokerialkoholeihin verrattuna erytritolilla on selvä etu: siinä on häviävän vähän kaloreita, kun taas muissa sokerialkoholeissa on melko paljon energiaa.” Erytritoli on myös ystävällistä vatsalle.

Kaksi eri makua: Quest Bar Double Chocolate Chunck -pakkauksessa on tuplapala suklaata, Quest Bar Cookies & Cream puolestaan maistuu herkulliselta, kermatäytteiseltä murukeksiltä. Molemmat 60 g, hinta 3,95 €.

  • Korkea proteiinipitoisuus
  • Vähähiilihydraattinen
  • Ei epämääräisiä valmistusaineita
  • Gluteeniton
  • Ei lisättyä sokeria
  • USA:n myydyin proteiinipatukka
  • Allergiatiedote: Tuote sisältää manteleita ja maitoperäisiä aineita. Cookies & Cream myös kookosta.