bailamama

Yläpää rentona, alapää tiukkana!

Tule kuulemaan, miten se onnistuu.

Lantionpohjalihakset jäävät usein huomiotta kuntosalilla ja kotona treenatessa. Niiden harjoittelu koetaan myös hankalaksi, eikä oikeita lihaksia ole aina helppo paikallistaa. Vahvat lantionpohjalihakset ovat kuitenkin erittäin tärkeä lihasryhmä. Ne lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, parantavat virtsanpidätyskykyä ja vaikuttavat ryhtiin sekä naisen koko olemukseen.

Luennolla kuulet tärkeää käytännön asiaa lantionpohjalihasten treenaamisesta. Lopuksi on luvassa näiden lihasten ja koko kehon rentoutusharjoitus. Luennoitsijat ovat aiheen asiantuntijoita, Bailamama-liikuntakonseptin kehittäjät fysioterapeutti Maija Kiljunen ja kätilö Emilia Ek-Huuhka.

Maija ja Emilia ovat kirjoittaneet aiheesta myös kirjan, tänä vuonna ilmestyneen Bailamama – Pysy tiukkana. Se keskittyy lantionpohjalihasten monipuoliseen aktivoimiseen. Kirjan harjoitukset perustuvat maailmaa valloittavaan Bailamama Women -ohjelmaan, joka suorastaan puristaa naiset kuntoon. Sunnuntaisen Naistenpäivän kunniaksi voit vielä tiistaina luennon yhteydessä ostaa kirjan tarjoushintaan 20 € (norm. 25 €).

Tervetuloa luennolle tiistaina 10.3.2015

Kannelmäki klo 18.00

Myyrmäki klo 19.15