Ladyt Rumbita

Tule nauttimaan Rumbitasta!

Tanssi- ja kieltenopettaja Kirsi Kannas kehitti espanjalaisesta flamencosta suomalaisversio Rumbitan. Hän vähensi flamencon tekniikkaan keskittyvää osuutta ja yhdisti uudessa lajissa flamencoon discoa, salsaa ja itämaista tanssia. Tuloksena helpommin lähestyttävä tanssi, jossa on kuitenkin mukana flamencolle ominainen musiikki, rytmi ja vahva tunneilmaisu.

”Rumbitan perusidea on saada ihmiset liikkumaan ja luottamaan siihen, että jokainen osaa tanssia esteettisesti ja pystyy kehittymään. Rumbitassa viehättää juuri se, että jokainen löytää tanssin koukuttavan nautinnollisuuden heti ensimmäisestä tanssitunnista lähtien”, Kirsi sanoo. Rumbitasta on tulossa vientituote, esimerkiksi Espanjassa ja Virossa tanssitaan jo sen tahtiin.

Tervetuloa nautiskelemaan leidien Rumbita-tunneille su 8.3., Myyrmäessä klo 12.00 ja Kannelmäessä klo 14.00!
Tunti on vapaa ja maksuton kaikille!