Bailamama® Women pitää huolta naiselle tärkeistä lihaksista

Treenaa rakkauslihaksesi kuntoon, polta rasvaa ja kiinteytä peppu, vatsa ja käsivarret – tätä kaikkea lupaa Bailamama Women. Tunnin tavoitteena on kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen ja ylläpitäminen: eletään hetkessä, iloitaan ja bailataan menevän musiikin ja hauskojen ja helppojen koreografioiden tahdissa. Tunti on sisällöltään monipuolinen ja vaihteleva, ja erityisesti lantionpohjalihaksiin keskittyvät harjoitteet yhdistyvät luontevasti mukavaan menoon. Myös syke nousee – ja lopuksi rentoudutaan ja venytellään.

Bailamama Women -tunti on naiselle tärkeiden lantionpohjalihasten supertreeniä. Hyvät lantionpohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä ja lisäävät virtsanpidätyskykyä. Erinomainen ja hauska tapa pitää itsestään huolta!

Bailamama Women sopii kaikille naisille ikään katsomatta – ei kuitenkaan raskaana oleville. Tule tunnille vasta jälkitarkastuksen jälkeen. Bailamama®-terveysliikuntakonseptin ovat kehittäneet kätilö Emilia Ek ja fysioterapeutti Maija Kiljunen.