personal training

Personal Trainer -tiimimme kaipaa vahvistusta!

Yhä useampi LadyLine Kannelmäen ja Myyrmäen asiakas haluaa tehdä treenaamisestaan tuloksekkaampaa ja tehokkaampaa Personal Training -palvelujen avulla. Siksi Personal Trainer -tiimimme kaipaa vahvistusta.

Tule meille tunti-/osa-aikaiseen työsuhteeseen, ammattitaitoinen ja työstäsi innostunut Personal Trainer – valmentamaan ja kannustamaan asiakkaitamme ja kehittämään sekä markkinoimaan PT-palvelujamme. Personal Trainer -tiimimme on loistoporukkaa: aktiivisia, osaavia, innostavia ja myös valmiita heittäytymään huimiinkin uusiin ideoihin.

Menestyäksesi työssäsi tarvitset liikunta-alan koulutusta (kuntosaliohjaaja, liikunnanohjaaja, liikuntaneuvoja, fysioterapeutti, Personal Trainer). Osaat motivoida erilaisia asiakkaita liikkumaan ja saavuttamaan tuloksia. Olet myyntihenkinen, energinen, oma-aloitteinen ja tuloshakuinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle energisen ja innostuneen työympäristön, jossa voit vaikuttaa ja kehittää palvelujamme yhdessä Personal Trainer -tiimin kanssa. Omalla asenteellasi ja aktiivisuudellasi sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi yrityksessämme.

LadyLine Kannelmäki ja LadyLine Kivaolo Myyrmäessä tarjoavat laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluja naisille. Tavoitteenamme on edistää ja ylläpitää naisten hyvinvointia sekä innostaa mahdollisimman moni nainen liikkumaan säännöllisesti.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.12.2014 mennessä [email protected].